Pat McGrath Makeupartist Interview Eurowoman

Foto: Getty Images Eyeliner eller øjenskygge? "Begge dele, selvfølgelig!" svarer makeuppens dronning, Pat McGrath

Makeupartisten: "Det skaber den ideelle base for fejlfri makeup"

Hvis du vil have hud som Naomi Campbell, konsulterer du Pat McGrath, der er så dygtig og dedikeret, at Dronning Elizabeth har slået hende til ridder. Mød makeupartisten her, og få hendes bedste tips.

Hvad er det største øjeblik i din karriere?

"Jeg har stadig svært ved at fatte, at jeg startede 2021 med at blive den første makeupartist nogensinde, der modtog en riddertitel. Et andet særligt øjeblik var sidste år, da jeg samarbejdede med Supreme og lancerede en Supreme-rød læbestift, som blev udsolgt på otte sekunder. Men et af mine første store øjeblikke må nok være, da jeg mødte fotografen Steven Meisel for første gang."

Hvilken model er altid en drøm at arbejde med?

"Åh, det er jo som at bede en mor om at vælge mellem sine børn. Men Naomi Campbell har en fantastisk arbejdsmoral og en smuk sjæl og er fantastisk. Hun er en pioner."

LÆS OGSÅ: "For meget makeup kan få en til at se endnu ældre og mere furet ud"

Naomi Campbell
Naomi Campbell er favoritkollegaen

Hvad vil du gerne huskes for?

"Jeg er god til sublim dewy, lysende hud. Men jeg er også kendt for at skabe legendariske læber, smokey eyes, fjeragtige vipper og er ikke bange for at bruge guld. Det er vigtigt for mig at blive husket som en makeupartist, der hylder individualitet og opfordrer kvinder til at lege med makeup. Der er ingen regler."

Hvad er dit vigtigste værktøj?

"Mine fingerspidser. Det er det ultimative trick bag alle mine looks. Jeg elsker at bruge fingerspidserne til at påføre øjenskygge, så den smelter ind i huden. Varmen fra dine hænder hjælper også med at blende highlighter ind i huden og skaber en naturlig, gennemsigtig finish. Jeg anbefaler også, at du bruger fingrene, hvis du vil have stain-effekt på læberne med læbestift."

Pat McGrath
Pat McGraths makeuparbejde inkluderer glimmer

Hvordan skaber man gennemfugtet, strålende hud?

"Søvn, rens, toner og masser af fugt. De fleste mennesker tænker ikke på hudpleje som en essentiel del af deres makeup, men det er det virkelig. Mindst lige så vigtig som den foundation, concealer og highlighter, du bruger. Jævn, gennemfugtet hud skaber den ideelle base for fejlfri makeup."

Hvad er dit bedste skønhedsråd?

"Kast dig ud i det! Makeup handler om frihed, og det har altid været mit motto. Der er ikke nogen, som skal fortælle dig, hvad du kan bruge. Det handler om, hvordan du føler dig bedst tilpas."

Pat McGrath
Steven Meisel og Pat McGraths samarbejde

LÆS OGSÅ: 18 geniale makeuptricks til dovne piger

Pat McGrath 2.jpg

Lip Fetish Balm, 275 kr. hos Sephora

Pat McGrath 7.jpg

Mothership Divine Rose, 1.039 kr. hos Sephora

Pat McGrath 3.jpg

Fetisheyes Mascara, 340 kr. hos Sephora

Se, hvad vi ellers skriver om: Makeup og Interview