Sara Sode stil
SPONSORERET indhold

Sara Sode: "Mit humør stiger bare altid, når jeg træder ned i dem"

Sara Sode, 33 år og kreativ direktør hos Notes du Nord, går ikke efter nogen specifik stil men mestrer dog altid at have et elegant og feminint strejf.

Af: Rikke Jung Larsen Foto: Luka Roné
02. okt. 2017 | Mode | ALT for damerne

De fine detaljer ses både i hendes klædeskab og i hjemmet, som hun deler med sin mand og business­partner Rasmus, deres ­datter Rose og hunden Nemo.

LÆS OGSÅ: Disse 3 sneakers har I købt flest af i 2017

Stil

– Mit stil er ret uforudsigelig og afhænger altid af mit humør og mine følelser. Nogle dage står den på læderleggings, cashmerestrik og fede glittersneakers, mens jeg andre dage hopper i en gulvlang kåbe og en turban på toppen. Jeg nyder ikke at have en bestemt stil men at kunne lege lidt med forskellige stilarter. Dog sørger jeg for altid at have et elegant touch i mine outfits.

Sara i vintagebluse, bukser fra Notes du Nord og sko fra ­Christian Louboutin.

Inspiration

– Jeg synes, at der er inspiration alle steder. Naturens former og farver inspirerer mig meget, og jeg har derfor altid mit hus fyldt med blomster.

Den hvide er vintage, den af denim fra Mango, den blomstrede fra Gat Rimon og den i bordeaux læder er fra Notes du Nord.

Favoritdesigner

– “If it’s not wearable, it’s not fashion”. Jeg er stor tilhænger af den måde, Alber Elbaz, tidligere designer for Lanvin, opsøger alt det smukke i moden på. Branchen har længe været god til at hylde det mærkelige og uskønne, men hvorfor ikke også hylde det smukke? Det er det, vi vil med Notes du Nord. Vi vil få kvinder til at føle sig smukke og selvsikre i elegante styles.

Den hvide er vintage, den af denim fra Mango, den blomstrede fra Gat Rimon og den i bordeaux læder er fra Notes du Nord.

Hverdag

– Som sagt prøver jeg altid på at tilføre et elegant strejf til mine outfits, uanset om jeg skal til møder eller på lageret og pakke kollektioner til vores agenter.

"Jeg køber læbestifterne fra Chanel igen og igen. Farverne og ­indpakningen gør det for mig."

Fest

– Til fest pifter jeg altid mit look op med en farvet læbestift. Jeg elsker dem fra Chanel.

"Jeg føler mig nøgen uden mine hoops fra Marlene Juhl Jørgensen, mit vintage-Rolex-ur og min ring fra Bali." Skjorten er vintage.

Undertøj

– La Perla. Det er smukt, feminint og sexet.

"Jeg skiller mig aldrig af med vores første perlebesatte kjole fra Notes du Nord. Den er syet med over 50.000 sten, som alle er syet på i hånden. Den betyder noget helt specielt for mig." Støvletter fra Chloé og stiletter fra Christian Louboutin.

Sko

– Mine favoritsko er mine diskokugler fra L’F Shoes. Mit humør stiger bare altid, når jeg træder ned i dem.

Sara på sin bænk importeret fra Bali i nederdel og skjorte fra Notes du Nord og vintageøreringe.

Favorittaske

– Min bordeaux Valentino-taske. Den fik jeg sidste år i fødselsdagsgave og som en ”du gør det godt skat”-gave af min mand, og om jeg blev glad? JA! Til hverdag bruger jeg altid min Lanvin-shopper. Den har plads til alt, jeg har brug for.

Bordeaux taske fra Valentino, sort shopper fra Lanvin og loafers fra Pretty Ballerinas.

Shopping

– Jeg shopper med mine følelser og efter mit humør. Med årene er jeg dog heldigvis blevet bedre til at købe det, som jeg har brug for og ikke det, jeg tror, jeg har brug for. Jeg køber langt hellere en kvalitetsting, som jeg kan have mange år frem for en masse, som jeg bliver træt en uge efter.

Strik fra Sportmax og Notes du Nord samt turbaner fra Pico og Notes du Nord.

Butikker

– Jeg elsker vintagebutikker, og der er specielt en rigtig god én i ”De 9 gader” i Amsterdam, som jeg er stor fan af. Jeg shopper ikke så tit herhjemme. Jeg er meget ude at rejse med arbejdet, og her får jeg for det meste også klaret mine indkøb.

Støvletter fra L'F Shoes, sneakers fra Maje og loafers fra Christian Louboutin.

Bedste køb

– Mine guldloafers fra Louboutin. Det er en barselsgave fra min mand, så jeg har egentlig ikke selv købt dem, men jeg holder bare så meget af dem. De er både komfortable, rå og feminine på samme tid.

Feminine og lyserøde fund.

Seneste køb

– En bordeauxfarvet læbestift fra Chanel.

God stil

– Klæd dig i tøj, som får dig til at føle dig godt tilpas. Vær ikke bange for at være unik, rank ryggen og gør lige lidt ekstra hver dag.

I blazer og strik fra Notes du Nord og jeans fra Zara.

Anbefalet til dig