Se Chanel-filmen med Cara og Pharrells duet
SPONSORERET indhold

Se Chanel-filmen med Cara og Pharrells duet

Karl Lagerfelds nye video for promoveringen af kollektionen, der netop er blevet vist i Salzburg, er noget nær den smukkeste musikvideo, du kommer til at se.

Af: Mi Skjold Brix Foto: Chanel
01. dec. 2014 | Mode | Eurowoman

Som vi tidligere skrev om, var Karl Lagerfeld og Chanel på trapperne med en ny video med Cara Delevingne og Pharrell i hovedrollerne som hhv. elevatorfører og tjener.

Filmen, der hedder 'Reincarnation', bliver vist ved Chanels Métier D'Art show 2. december, hvor en ekstravagant særkollektion bliver fremvist i Salzburg, hvor videoen også foregår.

Filmen er instrueret af Karl Lagerfeld og springer fra hverdagen på hotellet i Salzburg i 1954 over i en dekadent drøm, hvor Pharrell spiller tidligere hersker af Østrig, Franz Joseph, mens Cara Delevingne spiller rollen som hans kone, kejserinde Elisabeth iført stort skrud og med højt hår, mens de sammen synger sangen "CC the World", som Pharrell har skrevet specielt til lejligheden.

En kortfilm, der vel nærmere kan betragtes som en musikvideo, hvor der er kræset for detaljerne og kostumerne naturligvis er helt eminente.

Fortællingen kredser da også om, hvordan Coco Chanel, spillet af Karl Lagerfelds darling Geraldine Chaplin, fandt inspiration til sin signaturjakke i elevatordrengens uniform.

LÆS OGSÅ: Sådan gik det, da verdens førende designere gik amok i Build-a-bear

LÆS OGSÅ: Mulberry udnævner ny kreativ direktør, der vil skabe forandringer

LÆS OGSÅ: Historien om Victorias Secrets: Engle, skandaler og selvmord