Dorte Hein benytter selv en særlig pude til at reducere sovelinjer i ansigtet.
Foto: Philip Elberling Dorte Hein benytter selv en særlig pude til at reducere sovelinjer i ansigtet.

Dorte Hein

Denne pude reducerer "sovelinjer" i ansigtet

Dorte Hein, 44 år, er indehaver af hudplejeklinikken Hein Care i Hellerup, og trods sin profession, må skønhedsritualerne derhjemme gerne være hurtige og nemme.

Nødvendigheder til håret
Jeg kan ikke undvære L’Oréals fikseringsspray, mit sølvhårspænde og frisør Mie Harritz fra Palma Salon, der tryller og forkæler med farve og produkter fra Aveda. 

Fix Design, Techni.Art, L'Oréal Professionnel, 185 kr.


Let makeup
Jeg bruger en meget let og lækker foundation fra Guerlain, Lingerie de Peau, hver dag. Om sommeren udskifter jeg foundation med Vichys farvede dagcreme SPF 50.

Lingerie de Peau Invisible fusion Foundation, Guerlain, 400 kr.


Til kroppen
Kropsplejen skal gå hurtigt og være nemt, så jeg bruger en blød børste, nogle dage på tør og andre dage på våd hud i badet, og et tykt håndklæde til frottering. Jeg afslutter med en rig kropscreme fra Pañpuri. 

Bodybutter, Pañpuri, 795 kr.


Pleje til ansigtet  og en særlig "sovepude"
Jeg elsker koncentrerede og nærende produkter, der sikrer huden stabilitet og fremgang. Jeg bruger altid øjencreme, serum og Restorativ-cremen fra Pañpuri. Til at rense min hud bruger jeg mærkets rensemælk og en vaskeklud med lunkent vand. Derudover sover jeg med Save My Face-puderne, som forhindrer sovelinjer fra hovedets 3-4 kg tunge vægt.

Pude, Save My Face, hos Shop.heincare.dk, 620 kr.


Til bryn og vipper
For mig er Noir de Gmascara fra Guerlain uundværlig, og jeg elsker, at den er refill. Til mine bryn er jeg glad for Bobbi Browns brow kit, der består af to skygger og miniredskaber til at ordne brynene med. 

Brow Kit, Bobbi Brown, 395 kr.


Økologisk duft
Gennem flere år har parfumerne fra SAMA været et fast ritual for mig, og jeg skifter mellem flere forskellige. Deva des Fleurs bruger jeg 5 ud af 7 dage om ugen. Duftene går i et med vibrationerne i kroppen og giver god energi. Til hjemmet har jeg et dejligt diffusersæt fra mærket. Så rent, mildt og intenst.


Deva des Fleurs, Sama, 795 kr.


Min næste skønhedsinvestering
Min næste forkælelse skal være en tur til Panpuri Organic Spa i Madrid. Jeg tror på, at en sund livsstil, gode vaner, søvn og et lyst sind kombineret med produkter i høj kvalitet er afgørende for sund og smuk hud.

Restorativ Cream, Pañpuri, 795 kr.


LÆS OGSÅ: Få Isabel Friis-Mikkelsens skønhedstips

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed