gallery

Der skal være knald på farverne og masser af print. Brug gerne farvet accessories for at forstærke farveskalaerne. Det er specielt charmerende når der er sol og sommer. Masser af sjove og legende detaljer i dit outfit giver en vild og cool stil. Anna Dello Russo er den første til at springe i det vilde look.

Miks gerne både farver og grafiske prints i dit look. Vær ikke bange for at mikse og matche når du vælger at lege med prints, det giver dit look enormt meget. Her i det sejeste Dries Van Noten look! Vi er vilde med det!

Et pastelfarvet og feminint udtryk med grafiske tern og yndige broderier bliver hurtigt brugbart og sporty med sneakers og en klassisk hvid tshirt.

Det smukke blomsterprint understeger det feminine ladylike udtryk, som er fyldt med print fra naturen og lækre farver. Brug accessories der forstærker farverne som den italienske Eleonora Carisi, som sjældent viser sig i andet end print. 

Er du ikke til print på print, brug det da som en detalje i dit outfit. Som her, vælg en printet bluse med smukke detaljer til sorte bukser som stadig passer godt sammen. Smukke Caroline Issa gør det godt!!

Spring ud i det og bland farver og prints for fuld drøn, det giver et cool udtryk. Vælg accessories der binder mønstrene sammen i outfittet. Selvom man blander på kryds og tværs, er det altid en god ide at have en mening med ens outfit. Tiany Kiriloff har her valgt en grøn taske for at binde mønstre og farver sammen.

Print kan også bruges på den klassiske og neutrale måde. Her ses Caroline Brasch i et elegant monokromt udtryk, som stadig har noget spil i form at mønsteret. Så er du ikke til masser af farver, er der en flot og god udvej.

Vi er vilde med det 60’er inspirerede udtryk og farvekombinationen. Brug neutrale accessories for at nedtone udtrykket og give det noget kant. Veronika Heilbrunner er ikke bleg for at hoppe i masser af print og farve!

SE OGSÅ: Tendens: Hvid er forårets vigtigste farve

SE OGSÅ: Styling tip: Midi skirt

SE OGSÅ: Denim: Her er de nye tendenser

Skjorte til 459 kr. fra Zara.com

Bluse til ca. 1.755 kr. fra Proenza Schouler hos Mytheresa.com

Bukser til 299 kr. fra Mango.com

Tunika til ca. 3.200 kr. fra Dries Van Noten hos Mytheresa.com

Shorts til 199 kr. fra Hm.com

Bliv inspireret til en legende og iøjnefaldende garderobe fyldt med masser af print, mønstre og knald på farverne. Når fashionistaer fra hele verden vækker opsigt på gaden med deres gode og seje stil. Vær ikke bange for at prøve noget nyt og er du ikke til et fuldt look, så brug farvet accessories som en start. Go, Go Go!