Cecilie Haugaard
Foto: Henrik Adamsen Mød Cecilie Haugaard i FIT LIVINGS februar magasin.

Cecilie Haugaard om det største JA, hun har givet: ”Jeg har ikke set mig tilbage siden”

Den 28-årige model Cecilie Haugaard er en meget privat person. Men én person bringer altid det bedste op i hende: Hendes kommende mand, Christopher.

Parforhold og intime detaljer er ikke noget, som Cecilie Haugaard ofte deler med sine 152.000 følgere på Instagram. Hun vil helst holde sådan noget for sig selv og sine nærmeste, fortæller hun i et ærligt interview i denne måneds Fit Living, der er på gaden i dag.

Men den 3. september gjorde hun en undtagelse.

For der delte hun nemlig, at hun blev forlovet med sin kæreste gennem fire år: Sangeren Christopher.

”I går var den bedste aften i mit liv. Jeg sagde det største JA nogensinde,” skrev hun dengang, og til Fit Living fortæller hun nu åbent om forholdet:

“Jeg har aldrig prøvet at være så kemisk tiltrukket af en. Aldrig nogensinde. Det var ikke hans udseende, eller hvad han lavede, det var bare helt vanvittigt, hvordan jeg følte, at jeg havde kendt ham altid, og at han havde kendt mig. Vi minder uhyggeligt meget om hinanden personlighedsmæssigt. Fra vi lærte hinanden at kende, gik det bare hurtigt, og jeg har ikke set mig tilbage siden,” fortæller hun.

Læs også: Christopher sagde til mig: "Skal vi ikke bare aftale, at du er min fra nu af?"

Selvom det langt fra er første gang, den 28-årige model deler billeder af sin kæreste, så er ægteskab alligevel en særlig milepæl, der betyder meget for hende.

“Jeg siger ikke, jeg har en kæreste, hvis ikke jeg går all in, og sådan har jeg det også med ægteskabet. Det betyder virkelig meget for mig. Ikke om vi skal have mintgrønne servietter til brylluppet, men at vi vælger at blive et team, og at vi vælger livet sammen”.

Et arbejdsredskab

Smukke billeder og gode øjeblikke er der nok af på Cecilie Haugaards Instagram-profil. Men der er ikke så meget af det grimme eller hårde. Og det er der en bestemt grund til.

“Jeg vil gerne give den bedste side af mig selv på Instagram, ligesom når jeg møder nye mennesker ude i den virkelige verden, men det er vigtigt at forstå, at det, jeg lægger op, er en bid af virkeligheden. Det er ikke hele min virkelighed. Går du ind på Instagram, går du ind på en utopisk fantasilegeplads, og hvis du tror, at Instagram er hele pakken, bliver lykken uopnåelig,” siger Cecilie Haugaard, der har en drøm om, at hendes Instagram-følgere bliver mødt af et advarselsskilt, der siger ”you are now entering a fake world”, når de klikker sig ind på det sociale medie.

Læs også: Mie Moltke: Yoga hev mig ud af konkurrencen om at være tyndest, flottest og klogest

Der er dog særligt én person, som altid får hendes mest umiddelbare sider at se: hendes kommende mand Christopher.

“For første gang med en kæreste føler jeg ikke, at jeg skal være noget. Jeg skal bare være mig. Det er 120 procent ham, jeg har det sjovest med. Han tager så meget pis på mig, så han får mig til at være den, jeg allerhelst vil være: Uhøjtidelig og umiddelbar”.

Du kan læse hele artiklen med Cecilie Haugaard i denne måneds Fit Living, der er på gaden torsdag. Her fortæller hun blandt andet om at skulle leve op til perfekte idealer, om sine sunde vaner og om, hvordan hun lærte sin forlovede at kende.

forside-2.jpg

Cecilie Haugaard, 28

  • Bor i København og arbejder som model.
  • Har tidligere boet et år i Paris. Hun har blandt andet været ansigt for Max Factor og dansk repræsentant for Puma.
  • Har en bachelor i økonomi og kommunikation samt psykologi som overbygning fra Copenhagen Business School.
  • Arbejder som model for både danske og udenlandske kunder. Er i stald hos modelbureauet Le Management.
  • Forlovet med sangeren Christopher.
  • Følg Cecilie på @cillemouse.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Parforhold, Interview, Bryllup, Sund livsstil og Kærlighed