Opløselige fibre og mælkesyrebakterier i pulverform lindrer forstoppelse

Opløselige fibre og mælkesyrebakterier i pulverform lindrer forstoppelse

Dårlige kostvaner og lidt for langt mellem toiletbesøgene kan bogstaveligt talt sætte en stopper for fordøjelsen. Lactocare har udviklet et opløseligt pulver med mælkesyrebakterier og opløselige fibre, som lindrer forstoppelse og bevarer en naturlig fordøjelseskomfort.

Mange kvinder oplever problemer med forstoppelse. Problemerne kan skyldes mange ting, men især dårlig kost med lavt fiberindhold, for lidt væske og lidt for lang tid mellem toiletbesøgene kan være årsagen til fordøjelsesproblemer.

Vores tarm er afhængig af regelmæssige måltider og tømninger. Undertrykker vi tarmens naturlige reflekser og venter med at gå på toilettet, får vi ikke tarmen til at "samarbejde" med os, og hvis vi samtidig har et stillesiddende arbejde og måske får for lidt motion, risikerer vi at få problemer med fordøjelsessystemet.

Fortsætter forstoppelsen trods motion, sund kost og regelmæssige toiletbesøg kan Lactocare Digestive Comfort være løsningen.

Medicinsk udstyr

Præ-og probiotika pulveret er kategoriseret som medicinsk udstyr, der indeholder en særlig kombination af mælkesyrebakterier og et højt indhold af letopløselige kortkædede, fibre (FOS). De præbiotiske fibre, som produktet indeholder, lindrer forstoppelse og forbedrer fordøjelsen.

De præbiotiske fibres virkningsmekanisme støttes af de mælkesyrebakterier, der allerede er til stede i tyktarmen og de probiotiske bakterier, der er tilsat produktet.

Mælkesyrebakterierne hører til de af mave- og tarmsystemets bakterier, som er med til at opretholde en sund balance i maven. De findes bl.a. i syrnede mælkeprodukter og er også naturligt til stede i vores egen mave- og tarmkanal. Mælkesyrebakterierne er derfor helt essentielle for balancen i maven.

Lactocare Digestive Comfort indeholder 2,5 gram præbiotiske fibre samt 3 milliarder probiotiske bakterier ( mælkesyrebakterier) fordelt på 4 forskellige stammer og er således både egnet til at lindre forstoppelse, men også til at bevare fordøjelseskomfort og støtte den normale tarmpassage.

Det er en hård medfart, mælkesyrebakterierne får, når de skal gennem fordøjelsessystemet. For at sikre at så mange af de gode bakterier som muligt når frem til tarmsystemet i live, anvender Lactocare en patenteret Cryo-teknologi. Teknologien øger bakteriernes resistens og beskytter dem mod påvirkninger fra bl.a. mavesyre og galde. 

11 produkter til hele familien (kosttilskud)

Lactocare er en serie af produkter, der alle er baseret på mælkesyrebakterier.  Mælkesyrebakterier findes i bl.a. syrnede mælkeprodukter og er også naturligt tilstede i vores egen mave-tarmkanal.

Med Lactocare får man et koncentreret tilskud af mælkesyrebakterier fra velkendte stammer. I flere af produkterne er mælkesyrebakterier kombineret med andre aktive ingredienser.

Lactocare-serien består af 11 produkter, så der er en variant til alle i familien og til enhver situation. De fleste Lactocare indeholder ikke laktose og kan derfor også tages af mælkeallergikere.

Lactocare fås kun på apoteket.

Læs mere om Lactocare Digestive Comfort og alle de øvrige produkter med mælkesyrebakterier på www.lactocare.dk.