Zentabox
Kosttilskud tilpasset dig.

Vitaminer og mineraler til dit individuelle behov

Passer dit kosttilskud til dit liv? Sandsynligvis ikke!

Zentabox guider dig til det kosttilskud, som passer til dig og din krop!

Det var faktisk Gregers Mikkelsens lægeuddannede svigermor, der gav ham ideen til Zentabox.

Barnebarnet, Gregers søn, var startet i vuggestue, hvilket betød, at den lille knejt, udover en masse nye indtryk, også tog en masse nye børnebakterier med hjem. Bakterier som Gregers var så ”heldig” at få del i, og i en længere periode bukkede farmand igen og igen under for sygdom. Kosttilskud ville styrke det svækkede immunforsvar, spørgsmålet var så bare hvilke? 

Foto: Gregers Mikkelsen, Zentabox

”Jeg blev jo mødt af en mur af produkter, uforståelige forklaringer og ingredienslister,” husker han tilbage. Men så kom svigermor ham til undsætning, men ikke blot med et glas vitaminer. Der blev sat fem glas foran svigersønnen med en forklaring om, at vores behov for vitaminer er ligeså individuelle som vores kroppe og måden, vi lever vores liv på. Det var her, at ideen til Zentabox opstod: Gregers Mikkelsen ville skabe gennemsigtighed i den uigennemsigtige jungle af kosttilskud. 

Less is more
“Zentabox er 100 procent tilpasset til at styrke netop din krop og dit immunforsvar“ forklarer han. Dermed ikke sagt at kosttilskud kan eller bør erstatte en sund og varieret kost. Men i en travl hverdag, hvor seks ud af ti danskere, ifølge DTU Fødevareinstitut, benytter sig af kosttilskud, så burde det ifølge Gregers Mikkelsen og Zentabox alligevel være mere gennemsigtigt.

Problemet er endvidere, ifølge Gregers Mikkelsen, at kosttilskuddene ofte indeholder unødvendige høje doser af forskellige næringsstoffer sammen med en masse andre ingredienser som er meget svære at afkode og forstå.

”Jeg vil vide, hvad jeg putter i munden, uden der skal være lange ingredienslister fyldt med navne og indhold, jeg ikke forstår og ikke ved, hvor kommer fra eller hvorfor jeg har brug for,” mener Gregers Mikkelsen. 

Derfor er Zentabox skabt ud fra filosofien less is more; Vi skal have få men suveræne råvarer med så lidt tilsætning fra andre ingredienser som muligt. Alle tilskud er udviklet fra bunden uden at gå på kompromis med renhed, naturlighed og videnskabelig effekt, og så er de fri for allergener, gluten, laktose og GMO.    

Zentabox

Så enkelt kan det gøres

Vil du se, hvilket kosttilskud som du bør anvende, så tag Zentabox’ gratis sundhedstest .Testen er udviklet af ernæringseksperter med udgangspunkt i den nyeste forskning og viden på området.

Med testen får du indsigt i, hvor sundt du lever ift. kost, motion, træning og stress. Med udgangspunkt i din unikke sundhedsprofil modtager du en anbefaling til dit optimale daglige tilskud.

Vælger du at bestille en Zentabox bliver boksen med kosttilskud produceret og pakket unikt til dig. Det betyder, at den får dit navn på, dit ernæringslabel og dit daglige tilskud pakket i 28 små poser. En pose til hver dag. Hver fjerde uge modtager du automatisk en ny, og du kan til hver en tid opdatere din sundhedsprofil, så din Zentabox altid passer til lige præcis dit liv og din krop. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Vitaminer og Mineraler