Glad kvinde
Foto: Getty

12 skønne sager til din sensommer

Trænger din træningsgarderobe til en opdatering eller dine lokker til lidt forkælelse, så har vi samlet 12 skønne nyheder her.

skintrack.jpg

My Skin Track UV er en bærbar sensor, der kan måle din personlige eksponering for UV-stråling, luftforurening, pollen og luftfugtighed. Du connecter sensoren med en app i din telefon, så du kan holde øje med din eksponering dagligt, hvad enten det gælder UV-stråler, forurening eller pollen. Derudover informerer appen dig bl.a omkring, hvordan UV-indekset ser ud for dagen.
My Skin Track UV fra La Roche Posay, 489 kr.

oleh.jpg

Ole Henriksen er aktuel med sin 1-trins ansigtsmaske, der udjævner hudtonen og teksturen gennem mild eksfoliering. Uanset om dine planer indeholder en aften i byen eller en rolig aften på sofaen, om du vil bruge den morgen, aften eller før en stor begivenhed, vil PHAT Glow Facial’s formular med PHA udjævne, give glød og reducere synet af porer, fine linjer, rynker og pigmentforandringer for perfekt hud med det samme.
PHAT Glow Facial fra Ole Henriksen hos Boozt.com, 500 kr.

strik.jpg

Gør dig klar til køligere tider med dit helt eget lækre hjemmestrikkede tæppe. Med et begyndersæt fra We are Knitters kan alle være med. Sættet indeholder garn, strikkepinde. label og synål. Har du mod på større udfordringer, kan du også finde opskrifter på sweatre og cardigans.
The Kilim Blanket strikkekit fra We are Knitters, 860 kr.

Læs også: Strækøvelser: Undgå smerter i fingre og håndled, når du strikker

nike-sko.jpg

Nike Joyride er en kombination af Nike Air og Nike React, og er den nyeste innovation indenfor støddæmpende materiale fra Nike. Joyride er designet til at holde benene friske, og giver en personlig oplevelse som føles let og giver en masse energi retur.
Joyride Run fra Nike set hos Zalando, 1.395 kr.

Maui.jpg

Trænger dine lokker også til lidt ekstra forkælelse efter en skøn sommer? Maui Moistures nye serie, Detoxifying + Volcanic Ash, indeholder bl.a. vulkansk aske, bergamotolie og ingefærekstrakt. som renser i dybden og genopfrisker det tørre og triste hår. Serien består af shampoo og conditioner, samt en dybderensende maske.
Volcanic Ash Shampoo & Conditioner fra Maui Moisture hos Matas.dk, 120 kr. pr. stk. 

GetImage.jpg

Blød og let trøje, der er ekstra lang. Perfekt til både træning og afslapning.
Trøje fra Hummel, 300 kr.

soda.jpg

De nye sodasirupper fra Sodastream er uden tilsætningsstoffer og indeholder 30 pct. mindre sukker end tilsvarende produkter. Soda Press Co. er produceret med et bæredygtigt fokus, og de karakteristiske flasker er derfor lavet af genbrugsglas og -papir, hvilket betyder, at en Soda Press Co. flaske sparer miljøet for op mod syv plastikflasker. De nye Soda Press Co. smage findes i varianterne Classic Indian Tonic, Original Ginger Ale, Rasberry & Mint, Blueberry & Lime og Old Fashioned Lemonade.
Sodasirup fra Sodastream hos Elgiganten, 69 kr.   

karmameju.jpg

Skrub de døde, grå hudceller af, lad sommergløden komme frem og holde længere.  Scrubben nærer og giver huden fugt og glød. Så forkæl dig selv et par gange om ugen med en afstressende hjemme-spa oplevelse. Naturlig duftterapi fra mandarin, lavendel, grøn mynte og frankincense stimulerer huden og giver sindet ro.
NOVA salt body scrub fra Karmameju, 299 kr.

 

calvin.jpg

En god sportsbh er uundværlig, når pulsen skal op.
Sportsbh fra Calvin Klein, 450 kr. hos Magasin

vitaminer.jpg

Multi Vegan Gummies er en multivitamin til hele familien. De er 100 % veganske og fri for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og sødestoffer. De indeholder ni forskellige vitaminer som A-, B-, C- og D-vitamin samt folsyre.
Multi Vegan Gummies fra New Nordic, 119 kr.

tights.jpg

Klimavenlige og svedtransporterende tights, der er lavet af upcycled plastikaffald, som er indhentet fra øer, strande og kystområder. 
Tights fra Adidas x Parley kollektionen set hos Adidas.dk, 529 kr.

bog-1.jpg

Kickstart dit sunde familieliv sammen med sundheds- og træningsekspert Frida Hallqvist. I hendes nye bog får du inspiration til, hvordan du i en travl hverdag kan skabe mere nærvær og tilstedeværelse gennem leg, træning og samvær. Og ikke mindst, hvordan familien kan blive sund, imens I har det sjovt sammen. Der er både bud på aktiviteter, træningsøvelser og opskrifter på sund mad.
Frida Hallqvist, Kickstart dit sunde familieliv, Gyldendal, 220 kr. hos Saxo.com

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping, Træning, Hår og Hudpleje