sex test, sexguide
SPONSORERET indhold

Test dig selv: Hvilken sextype er du?

Hjerne, krop eller sjæl? Hvad er drivkraften i din seksualitet? Er du den mentale forførerske, en sensuel, erotisk elsker, ­eller er god sex primært et spørgsmål om hengivenhed for dig? Tag testens to trin − og fyr op for sensualiteten i dit liv.

Af:: Redaktionen
02. okt. 2017 | Sundhed | Fit living

TRIN 1: FIND DIN SEXTYPE

1. Hvordan viser du en mand, at du har lyst til ham?

a. Du tager fat i ham og lægger hånden på hans yndlingssted.
b. Du starter en samtale med ham og sender tvetydige signaler.
c. Du lader atmosfæren gøre arbejdet. Sen­suelt tøj, blød musik, levende lys osv. er dine vigtigste hjælpere.

2. Du føler dig begæret, når...

a. Han vil hele tiden vil røre ved dig.
b. Han hvisker til dig, at han må have sex med dig − lige nu.
c. Han fortæller dig, hvor meget han elsker dig.

3. Sidst du havde rigtig god sex, var det...

a. ... svedigt, forpustet, eksperimentelt.
b. ... et mix af rollespil, frække ord og stillinger.
c. ... som om I smeltede sammen til en.

4. Hvordan vil du helst bruge din fritid?

a. Sport, spa og tøj med god bevægelsesfrihed er kodeordene.
b. En aften med en god bog eller film er min ­favorit.
c. En gåtur efterfulgt af en kop te og hyggeligt samvær.
 
SE OGSÅ: Lynguide til mere romantik

5. Hvordan vækker en mand din interesse?
a. Han bevæger mund og hænder, indtil jeg glemmer alt omkring mig.
b. Han skal have ordene i sin magt og turde spille op til mig direkte.
c. Han skal være nærværende og kærlig. Søde komplimenter er også godt.

6. Du er lige ved at få en orgasme. Hvad er det bedste, han kan gøre?

a. Kysse, bide, røre − endnu mere intenst...
b. Hviske frække ord blidt i mit øre.
c. Sige søde ord og gerne „jeg elsker dig”.

7. Hvilken følelse er drivkraften i dine fantasier?

a. At du bliver forført, begæret og taget.
b. At du forfører og dominerer, mens mændene ligger for dine fødder.
c. At I forfører hinanden gensidigt.

SE OGSÅ: Hvad sker der i kroppen, når du har sex?

8. Hvad er der i din natbordsskuffe?
a. Håndjern, massageolie, legetøj og et håndspejl.
b. Erotiske noveller, glidecreme − måske endda et fotoapparat.
c. Silketørklæder til at binde hænderne, fjer til at kilde og en lille vibrator.

9. Hvad forventer du af en god elsker?

a. At han ved, hvordan han skal håndtere mig.
b. At han kan genkende mine fantasier og er med på dem.
c. At jeg hele tiden har en fornemmelse af, at jeg bliver elsket.

Klik videre og få svaret på, hvilken sextype du er...
SÅDAN FINDER DU DIN SEXTYPE
For at finde ud af, hvad der driver dig seksuelt, skal du tælle dine svar. Har du flest a, b eller c? Det bogstav, du har flest af er, svarer til din type. Har du næsten lige mange i to grupper, så er du højst sandsynlig en blanding af de to, og så er det en god ide at kigge på svarene i dem begge.

FLEST A: KROP - LYST FRA TOP TIL TÅ

Din største erogene zone er kroppen. For dig handler sex og lysten til sex i høj grad om berøring, kys og kropskontakt. Du er nødt til at mærke din elsker for at blive opstemt. Du er en erotisk kvinde, der godt kan lide et sexliv, hvor der sker noget. Rollespil, legetøj, nye steder, stemninger – alle sanser er i spil, når du har sex. Det gør dig til en fantastisk elskerinde. Til gengæld har du ikke tålmodighed til timelange forspil og seksuelle hentydninger. Det væsentlige for dig er nemlig sex, krop og sanselighed.

SE OGSÅ: 4 hemmeligheder, du skal kende om sex

FLEST B: HJERNE - SEX PÅ DET MENTALE PLAN
Du er en erotisk, legesyge kvinde, der værdsætter at forføre og blive forført. Du kan forføre mænd med ord alene, for netop ord betyder meget for din lyst. Du kan godt lide at trække spændingen med selve samlejet og i stedet sætte scener i din mands hoved, som han kan spille for sit indre blik igen og igen. Uden et psykisk forspil giver du dig ikke 100 pct. Rollespil – gerne et, der begynder allerede i baren, hvor I leger, at I er fremmede for hinanden eller kun kigger på hinanden gennem lokalet – er et hit for dig. Ligesom du er stor fan af dirty talk. Han må gerne hungre efter din krop, før samlejet går i gang. Forstår en mand at skabe de rigtige billeder til din hjerne, er han helt sikker på en fantastisk seksuel oplevelse.

FLEST C: SJÆL- UDEN KÆRLIGHED INGEN GOD SEX

For dig skal hjerte og sjæl være lige så begejstret og fortryllet som kroppen, for at sex fungerer. Nærvær, følsomhed, tryghed og romantik er kodeord i dit seksuelle univers. Andre kvinder kan tale begejstret om hurtige knald på køkkenbordet og flytoilettet, men for dig er det ikke det, der gør sex ekstraordinær. For uhæmmet at kunne nyde sex har du brug for følelsesmæssig sikkerhed. Du har brug for at vide, at han er 100 pct. til stede og 100 pct. din. Du er en hengiven og tålmodig elsker, der tilgiver mange mislykkede forsøg på lagnerne, så længe du møder kærlighed og respekt fra din mand.

Klik videre for at komme til trin 2 i testen - og skru op for sensualiteten i dit parforhold...
TRIN 2:  Skru op for sensualiteten i dit forhold
Nu har du fundet ud af, hvilken sextype du er. Vil du gerne skrue op for sensualiteten i dit forhold, er det vigtigt, at du også ser på, hvilken type din partner er. For ligesom kvinder, så kan mænd være styret af hhv. krop, hjerne og sjæl. Se her, hvordan I får ny, seksuel energi sammen.

SÅDAN TÆNDER DU KROPSMANDEN

Denne type mand har brug for følelsen af hud mod hud for at tænde seksuelt. Han elsker sport og action og behandler sit krop som et tempel − også når det kommer til sex. Derfor er vejen til mere sensualitet sammen med denne mand ordløse initiativer, stønnen og hænder, der får han til at dirre af begær. Han er vant til at tage styring, og derfor skal han overraskes. Ikke af ord, men af handlinger. Giv ham en hed massage, eksperimenter med nye teknikker, og han vil give dig dobbelt tilbage.
1. Sex − ikke kun i dobbeltsengen
Denne mand er ikke til dirty talk − men dirty walk. Tænd ham allerede, før du går hjemmefra om morgenen. Hold morgenkysset længere. Lad dine hænder gå på opdagelse på hans krop, når han hjælper dig jakken på. Det vigtige er, at I ikke har sex. Tværtimod skal han gå og drømme om dig hele dagen og få øjnene op for, at du ikke kun kan være seksuel i soveværelset. Du vil ikke fortryde det.
2. Massage uden hænder
Kroppen er en lang række af erogene zoner. Giv ham en massage, der får hver fiber i hans krop til at føle og nyde. Brug dit åndedræt, dit bryst, dit ansigt, dine skuldre, dine ben til at massere ham... Brug alt undtagen hænderne. Tip! Kild ham med dit hår − og han bliver som smør i dine hænder.
3. En ting ad gangen, tak!
Nogle gange kan det være en fordel at skrue ned for blusset og bare koncentrere sig om en ting, når man har sex. En teknik der virker godt på denne mandetype, der godt kan lide den rene nydelse. Aftal, at i aften koncentrerer I jer kun om en ting. Eller lav et skema for ugen, hvor I tager en ny ting hver dag. Det kan være oralsex, en bestemt samlejestilling eller måske bare intenst fingerarbejde. Uanset så kan bevidst begrænsning af udskejelserne føre til sex med et næsten meditativt flow. Giv jer god tid, koncentrer jer. Jo længere I giver det, jo flere spændende facetter vil I opdage.
4. Sæt lyd på
Denne mandetype er meget fysisk, derfor kan noget så simpelt som at skrue lidt op for lyden, når I har sex, have stor effekt. Ja, for en gang skyld er det faktisk okay at overdrive under sex. Støn, ånd, snak til ham. Når en mand som ham hører, at en kvinde kan lide det, han gør, er han hjælpeløs. Så vil han gøre endnu mere for at gøre dig tilfreds. Prøv derfor at opmuntre ham med lyde undervejs og overdriv, når han rammer de helt rigtige steder. (Uden at fake din orgasme selvfølgelig!) Du vil ikke fortryde det.

SE OGSÅ: 6 myter om sex

SÅDAN TÆNDER DU HJERNEMANDEN:
Denne mand elsker i høj grad med hjernen. Hans fantasi er en vigtig brik i hans seksualitet, og vil du gerne gøre jeres sexliv endnu bedre, så er det først og fremmest fantasien, du skal stimulere. Først bagefter skal du kaste dig over kroppen. Tryllebind ham med dirty talk og hentydninger om, hvad du har lyst til at gøre med ham − og ved ham. Rør ham blidt og forventningsfuldt − uden at nærme dig de mest følsomme områder med det samme. Giv i stedet jeres forhold ny energi med rollespil eller erotisk litteratur.
1. Rør ved ham − uden at røre
Antydningens kunst er omdrejningspunktet i denne leg. Bind ham blidt, men så han ikke kan bevæge sig − heller ikke hvis han prøver. Giv ham bind for øjnene og rør så ved ham med forskellige materialer. Kolde, varme, ru, glatte. Prøv f.eks. læderhandsker, en fjer, en badesvamp eller pres en appelsin hen over ham og slik det af igen. Langsomt og uden at røre de sarteste områder. Det hele handler om antydning. Når han igen kan røre sig, så kan du forvente dig en forsinket hævn fuld af nydelse.
2. Sig det med blikke
For denne mand er hentydninger mere effektive end noget andet. Prøv f.eks. denne leg, hvor ord er forbudt. Sæt jer over for hinanden og fortæl så hinanden, hvad I drømmer om − uden et ord. Styr hans hænder med dit blik og brug øjne, læber, og åndedrag til at få ham til at forstå, hvad du gerne vil have. Og vend så øvelsen. Lad ham styre dine hænder med sit blik. Når han flytter øjnene frem og tilbage mellem de sarte områder, så skal dine hænder velvilligt følge med.
3. Provoker ham
Chokér ham ved at gøre noget, du ikke plejer. Det vil give ham rejsning på et øjeblik − uden at du behøver røre ham. Dans for ham langsomt og letpåklædt i halvmørket. Hvisk med varm, fugtig ånde „jeg vil have dig. Nu!”. Fortæl ham, at du gerne vil have, at han tager dig på spisebordet, eller at han rører ved sig selv. Og nyd så effekten af chokket og den søde hemmelighed i hans ansigt.

SÅDAN TÆNDER DU SJÆLMANDEN

For denne type hører kærlighed og sex ufravigeligt sammen. For at nyde sex til fulde skal han være sammen med en, han elsker, og derfor vil han også gøre alt, hvad der står i hans magt for at tilfredsstille dig. Han er opmærksom og givende, men kræver også, at du er nærværende og involverer dig i ham. Gør du det, har du fantastiske oplevelser i vente.
1. To bliver en
De fleste lukker øjnene under sex. Åbn dem i stedet. Det giver høje point hos denne mand. Det er ikke let, men prøv. Det giver den ultimative form for nærvær under sex, og det er netop det, der driver denne mand. Det er enkelt, men åbne øjne under sex kan være en gave for jeres parforhold.
2. Lok ham
„Kom med, se på mig ...” Hvisk søde ord i hans øre, sig hans navn og fortæl ham, hvad han betyder for dig. Det er koden til at få denne type mand til at føle sig sjældent elsket og accepteret. Følelsen af at være elsket er den, der driver ham seksuelt. Derfor kan du også flytte ham seksuelt uden at røre ham. Tip! Rør også ved hans ansigt, sæt din pande mod hans, få jeres ånde til at køre i takt. Det skaber stor samhørighed med denne mand!
3. Opfind jeres eget kærlighedssprog
Find jeres eget sprog − opfind nye ord for stillinger, lege og kropsdele, som kun I kender. Hvis I f.eks. godt kan lide at have sex uden døre, så kan I kalde det „at tage solbad” eller kald oralsex „at spise fransk”. På den måde kan I fortælle hinanden, hvad I har lyst til, uden at omverdenen ved, hvad I taler om. „Skal vi ikke tage solbad og spise fransk senere.” Sådan en kærlighedskode er med til at styrke båndet mellem jer, fordi kun I kender hemmeligheden bag de uskyldige spørgsmål.

SE OGSÅ: Hvad sker der i kroppen, når du kysser?

SE OGSÅ: Sexolog Jakob Olrik: Han skal helst have lidt mere lyst end dig