Årstidens gaver

Årstidens gaver

Når den, du holder af, skal forkæles, er kun det bedste godt nok. Derfor har vi samlet alle vores elskede designikoner, som skaber både liv og glæde i hjem og hjerte.

Forårets blomstrende kirsebærtræer, frokost i det fri, spændte konfirmander og nyudklækkede studenter. Beriget med sol, liv og kærlighed går vi årstidens store og små øjeblikke i møde.

Gå på opdagelse i Rosendahls designunivers, hvor du med sikkerhed vil finde den helt rigtige forårsgave til dig selv eller en du holder af.

Tekstbillede_Kay Bojesen.jpgDen ikoniske Kay Bojesen Abe er en klassiker og en kær ven – en gave for livet. Kay Bojesen Abe lille i teak og limba koster 899,95 kr. 

Tekstbillede_Kähler.jpgTag valmuerne med til bords med Kählers smukke Hammershøi Poppy-stel! Hammershøi Poppy fås fra 169,95 kr. 

Tekstbillede_Lyngby Porcelæn.jpgGør bordet farverigt og stilfuldt med en kombination af det klassiske hvide Rhombe-stel og det farverige stel Rhombe Color fra Lyngby Porcelæn! Rhombe Color fås fra 99,95 kr. 

Tekstbillede_Rosendahl.jpgRosendahls barware-kollektion indeholder de vigtigste redskaber til at kreere den perfekte cocktail! Den ideelle gave til ham eller hende der interesserer sig for kunsten at lave cocktails. Rosendahl barware fås fra 119,95 kr.