sponsoreret indhold
48 timer i Børnenes Nordjylland: Gå i fodsporene på en lokal familie
SPONSORERET indhold

48 timer i Børnenes Nordjylland: Gå i fodsporene på en lokal familie

Christine bor i Aalborg med sin mand, Mikkel og to børn Sylvester og Pilou. Christine er en vaskeægte DIY’er, og hun tonede for nogle år tilbage frem i TV2-succesen Nybyggerne.

26. jun. 2023 | Livsstil | Enjoy Nordjylland

I Nordjylland finder du oplevelser for store og små, vandhunde og landkrabbe… og actionhelte! Vi har inviteret Christine Delmar kendt fra Nybyggerne på opdagelse i Børnenes Nordjylland – hvor de har besøgt Nordeuropas største akvarium Nordsøen Oceanarium, det tropiske vandland på Scandic The Reef, spist lækkert smørrebrød på Smørgåsen, badet blandt palmerne på Palmestranden og oplevet det naturskønne område Bangsbo i Frederikshavn.

Dag 1: Nordsøen Oceanarium og Scandic The Reef

 

oceanium.jpgNordsøen Oceanarium. Foto: Christine Delmar

 

Dagen starter ud på Nordsøen Oceanarium, Nordeuropas største akvarium, hvor familien udforsker stimevis af fisk, ser på de legesyge sæler og oplever den specielle klumpfisk på nært hold. Også den store udendørs legeplads blev udforsket og afprøvet! I Nordsøen Oceanarium er der fokus på leg, læring og interaktive udstillinger for alle aldersgrupper, og fodring er dyrene er også en stor del af oplevelsen.

Det gule pakhus

Nordsøen Oceanariums café. Foto:Christine Delmar

Familien nød en hyggelig frokost i Nordsøen Oceanariums café efter mange timer med opdagelser.

The Reef_Christine Delmar

Scandic The Reefs. Foto: Christine Delmar
 

Da Nordsøen Oceanarium var trasket tyndt, kørte familien til Frederikshavn til check in på det familievenlige og svanemærkede hotel med det tropiske badeland, Scandic The Reef. Eftermiddagen blev fyldt med leg og vandaktiviteter i Scandic The Reefs store badeland. Her kan både børn og voksne lege på vandrutsjebanerne, under vandfaldet og i den udendørs pool, mens de kan suge den varme, tropiske atmosfære til sig.

Aftensmaden blev indtaget i hotellets restaurant, Det Gule Pakhus, som ud over et lækkert og alsidigt menukort har opnået det økologiske mærke i bronze. Efter en dag fuld af eventyr og oplevelser, krøb familien til køjs på Scandic The Reef.

Jeg bliver næsten nødt til at skrue min begrejstring ned, men ærligt, har vi bare haft den dejligste tur med ungerne. Ingen forventninger, bare tid sammen og skønne børnevenlige oplevelser

Christine Delmar

Dag 2: Frederikshavn og Bangsbo

Lidt uden for Frederikshavn ligger et uberørt og naturskønt område, Bangsbo, som er spækket med oplevelser fra anden verdenskrig, en smuk botanisk have - og finder du Pikkerbakken, får du den smukkeste udsigt over Frederikshavn og Kattegat.

Bangsbo fort_Christine DelmarBangsbo Fort. Foto: Christine Delmar
 
Dagen starter ud med en spændende udflugt til Bangsbo Fort. Bangsbo Fort indbyder til historisk læring, eventyr, fantasi og naturoplevelser, og de mange bunkers fra anden verdenskrig er en stor attraktion for store og små! Fra Bangsbo Fort finder du den mest imponerende udsigt. 
 

Bangsbo

Bangsbo Botaniske Have. Foto: Christine Delmar
 
Derefter udforskede familien parken og botaniske have i Bangsbo.

Her er der et overflod af dufte og farver. Her kommer naturens mangfoldighed virkelig til udtryk med de anlæg og haver, og til de små findes også en legeplads.

Smørgåsen
Restaurant Smørgåsen. Foto: Christine Delmar

 

Sulten melder sig og familien traver til Restaurant Smørgåsen i hjertet af Frederikshavn by for at nyde klassiske lækre smørrebrød.

Palmestranden

Palmestranden. Foto: Christine Delmar
 
Familien afslutter deres miniferie med et besøg på Palmestranden,

Danmarks eneste palmestrand. Her bliver de mødt af hvidt sand, rent badevand med små lette bølger og muligheden for at nyde solbadning under palmerne.

Anbefalet til dig