Friends
SPONSORERET indhold

Elsker du også Friends? Nu kan du booke den ultimative overnatning

Hvis du er Friends-fan, så er der godt nyt!

Af: Cille Lewinsky Foto: Booking.com
17. maj. 2021 | Livsstil | ALT.dk

Er du én af dem, der næsten blev venner med Friends-skuespillerne i de ti år (og 236 afsnit), hvor kult-serien kørte over skærmen?

Så er der godt nyt: Nu kan du overnatte i Monica og Rachels lejlighed.

I forbindelse med at det sidste uge kom frem, at Friends vender tilbage den 27. maj – dog i en noget anderledes form, da skuespillerne kommer til at spille, ja, sig selv – så kan du nu gennem Booking.com bestille en overnatning i den kendte lejlighed.

Det skriver CNN.

Booking.com kalder oplevelsen for ”The Ultimate Sleepover” (Den Ultimative Overnatning, red.) og mener, at gæsterne vil tænke: ”OH.MY.GAWD!”, når de træder ind i den 18-værelses store ”lejlighed”, som er blevet forsøgt genskabt med genstande fra blandt andet Monica og Rachels lejlighed.

For selvom scenerne fra ”lejligheden” oprindeligt blev filmet i et studie i Los Angeles, og denne ”lejlighed” befinder sig i New York, så kan du opleve alt fra den karakteristiske lilla hoveddør til Ross’ berygtede sofa.

Ifølge Booking.com vil gæster, der booker en overnatning, også få en middag med dertilhørende drinks, og den efterfølgende morgen vil de få serveret kaffe og wienerbrød.

Hele dette nostalgi-trip koster det samme, som det år, første afsnit af Friends udkom: nemlig $19.94 (altså årstallet 1994), hvilket svarer til omkring 122 kroner.

Men man skal være hurtig, hvis man vil nå det, for Booking.com tager kun imod reservationer den 21. maj, da lejligheden er ledig fra den 23.-24. maj.

Anbefalet til dig