Gift ved første blik USA sæson 4 Lily Tom Derek Heather Nick Sonia

Foto: The knot news Heather, Sonia, Lillian, Derek, Tom og Nick blev matchet op af eksperter i fjerde sæson af Gift ved første blik USA.

Gift ved første blik USA - Sæson 4: Sådan er det gået de tre par

Hvis du, ligesom os, har siddet klistret til skærmen og set de 16 afsnit af Gift ved første blik USA, så vil du måske også gerne vide, hvordan det er gået parrene siden sæsonafslutningen, hvor to ud af tre par sagde ja til at forblive gift.

Lillian og Tom: Det lykkelige par

Lily og Tom

De blev gift i regnen, og det var kærlighed ved første blik, da de to mødte hinanden ved alteret. Deres forhold udviklede sig gennem hele sæsonen, og selvom Lilys job og telefon fyldte lidt for meget for Tom, og han havde svært ved at sige farvel til sin elskede bus, så endte sæsonen med, at de to forblev lykkeligt gift.

Da eksperter og kameraer seks måneder senere besøgte parret, gik Tom på knæ ved et romantisk frieri ved strandbredden, og Lily takkede ja med tårer i øjenkrogen.

Men efter 14 måneder sammen brast lykken for de to, og i juni 2017 annoncerede de i et fælles opslag deres skilsmisse, hvor de blandt andet skrev, at det var en svær beslutning, men at de fortsat er bedste venner og stadig elsker hinanden, men at Gud havde andre planer for dem.

Nick og Sonia: Det komplicerede par

Nick og Sonia

Det var med blandede følelser, man så de to sige ja til at forblive gift ved sæsonafslutningen af sæson 4. Nick og Sonia var nemlig ikke umiddelbart det par, man heppede på undervejs. Mens Sonia tydeligvis var skrækslagen for Nicks elskede hunde, var Nick ikke fysisk tiltrukket af Sonia.

Det satte intimiteten på prøve under de seks ugers ægteskab, hvor Sonia også valgte at flytte væk fra Nick, hvilket kun gjorde bristen i deres kommunikation større.

Derfor var det en stor overraskelse, at de to alligevel gav ægteskabet en chance i det sidste afsnit, og ovenikøbet virkede meget glade for hinanden, da eksperterne tog den obligatoriske opfølgningssnak med parret seks måneder senere.

Men det blev altså kun til 10 måneder for de to, hvis skilsmisse var endelig i april 2017. Kort tid efter offentliggjorde Nick, at han var i et forhold med kærligheds- og parforholdsekspert Heather Yerrid, som har tilknytning til programmet Gift ved første blik USA. Historien lyder, at han faldt for hende, da han søgte gode råd om sit forhold til Sonia.

Bare én måned efter den første offentliggørelse, nemlig i juli 2017, annoncerede Nick til manges store overraskelse, at de to ventede tvillinger. Han blev far til en søn og en datter, Layla Rae og Logan Joseph, den 10. december 2017 (tvillingerne var for tidligt fødte).

Heather og Derek: Parret, der kun var gift i to uger

De er det par, der har klaret kortest tid sammen i Gift ved Første Blik USA’s historie, og det blev da også kun til to uger for Heather og Derek, da Heather kastede håndklædet i ringen allerede efter bryllupsrejsen.

Dereks rygevaner havde provokeret hende, og hans modsvar til hendes kommentarer om emnet gik op i en spids – til en grad hvor de to ikke kunne løse problemerne. For dem var det altså slut, før eksperimentet kom rigtigt i gang.

Heather har i dag en ny kæreste, mens Derek nyder singlelivet i Florida.

Hvis du vil læse om, hvordan det gik parrene fra de andre sæsoner, så kan du gøre det her.

Du kan se Gift ved Første Blik USA på DR.

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier, Gift ved første blik, Kærlighed, Parforhold, Skilsmisse og Kultur