Her er, hvad mændene mener om "bad boys"

Her er, hvad mændene mener om "bad boys"

Vores artikel om, hvorfor kvinder falder for "bad boys" er en af de mest kommenterede nogensinde på Eurowoman.dk's facebookside.

Og vi skal lige love for, at mændene også kom på banen i debatten. Her får du et udvalg af deres reaktioner på artiklen:

Alexander Falk: "Det handler vel i høj grad om, at man som mand kan finde en gylden mellemvej, så man ikke sættes i bås. Én ting er, hvor mange tatoveringer og hvor pumpet man er, men en anden ting er vel snarere, hvad ens liv reelt set går ud på? Dermed sagt: Udseendet (tøjstil, antal tatoveringer, attitude/udtryk, størrelse på ens muskler) afspejler IKKE altid ens personlighed. I mange tilfælde gør det, men vær varsomme med at dømme os ud fra blot én ting. Kvinderne skal vælge os ud fra vores personlighed, omgangskreds, levemåde og udseende - og her skal det siges, at alle faktorer er en væsentlig brik i det samlede puslespil. Altså: Tænk jer om uanset hvad."

Per Pedersen er ikke helt overbevist om, at kvinder nogensinde helt kommer til at slippe de de slemme fyre:

Per Pedersen: "I sidste ende så vil I jo helst den slags mænd, der bare rykker jer rundt. For når vi står klar til både at rykke jer rundt og at blive i et forhold - så er I jo ikke klar og skal finde jer selv..."

Kommentaren fik ikke mindre end 89 likes. Så den holdning står han vist ikke alene med.

Samme indstilling finder man hos Thomas Pedersen:

"Kvinder, ægløsningsperiode, mænd med stor kæbe eller anden maskulin udstråling = SEX sådan er det bare, og sådan vil det altid være.Godt nok flere år siden det kom frem og var en nyhed. Men ting skal jo frem igen engang imellem. Go ægløsningsbytur piger/kvinder."

Han blev indirekte bakket op af Leon Ørsted Brandt, der lod et billede sige mere end 1000 ord.Nogle mænd benyttede også chancen til en lille efterlysning, og den kan vi ikke få over vores hjerter ikke at bringe videre:

Dendar Ali: "A woman with a beautiful body is good for a Night, but a woman with a beautiful mind is good for a lifetime." Følg debatten her:

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur

610x200_woordy_knap2.jpeg