København: Rejs verden rundt i København

København: Rejs verden rundt i København

København er for alvor steget i graderne som en europæisk storby, der er værd at besøge. København kan nemlig byde på alt fra gourmet over oplevelser til hoteller i verdensklasse.

Sommerferien handler om at koble af, om at opleve og hygge sig sammen. Den handler om at spise lidt ekstra godt og bare nyde, at dagen glider af sted. Og så handler sommerferien også om det tiltrængte afbræk i hverdagen, hvor vi føler, at vi kommer langt væk. 

Men for mange – særligt familier – vil udsigten til dyre flybilletter eller lange bilkøer på den tyske autobahn være en stopklods for at rejse ud.

Det behøver det dog ikke at være. Vi kan sagtens komme "langt væk", uden det behøver at koste en masse rejsetid og penge. Sammen med Scandic Hotel præsenterer vi jer her for én af flere skønne ferieoplevelser lige her i Dannevang.

Hyggelige parker, verdensklasse gourmet og hotel på Vesterbro
"København er en multifacetteret by".

Sådan indledte den amerikanske avis, The New York Times, en stor artikel om København. Her blev New Yorkerne taget med på en lang weekend til den danske hovedstad, og en video indrammede meget fint, det som København (også) er: solskin, nordisk cuisine og hyggelige stræder og barer.

For selvom Nyhavn, Den Lille Havfrue og kanalbådende er seværdige og hyggelige københavnske attraktioner, så er hovedstaden også meget mere end sine klassiske postkortmotiver.

Tag til Assistens Kirkegården på Nørrebro, der i løbet af de sidste par år har udviklet sig til ét af de hyggeligste københavnske frirum. Her finder I små stier og solbænke, hvor man med en god kaffe kan sidde og nyde solen, mens de små leger.

Det samme gælder Frederiksberg Have, der åbner op med store solbeskinnede græsplæner. I kan fra parken også få jer et gratis kig ind til elefanterne i Zoo. De går nemlig rundt lige på den anden side af hegnet.

Kom hele verden rundt i København
København er i sandhed en skøn og multifacetteret by. Især når det gælder maden. I København kan I komme hele verden rundt med jeres smagsløg - særligt i bydelen Vesterbro.

Den nyåbnede restaurant The Grill byder på drinks og dinning i international klasse. Restauranten ligger som en del af Scandic Copenhagen, og som navnet antyder, er det grillen, der er restaurantens omdrejningspunkt.Et sandt mekka for madelskere med hang til velhængte bøffer og langtidsstegte rotisserie-kylling, mens I også finder menuer til de små.

Plads og rum til børnefamilierne
Scandic Copenhagen er nemlig ét af de københavnske hoteller, der vil og kan rumme børnefamilierne. Det erfarede bloggeren MOR til MERNEE, da hun sammen med sin mand og børn boede på hotellet.

"Scandic har børnene i fokus, og det er vigtigt for os. Allerede ved indtjekning får man udleveret et børnekit. Det i sig selv, synes vi, er ret fantastisk".


Foto: Bloggeren MOR til MERNEE

Især var bloggeren imponeret over værelsernes eksklusivitet.

"Vores værelser var en cool oplevelse. For det første boede vi på 15. etage... WOW... Vi var alle meget betaget af den smukke udsigt. Vi kunne se det meste af København, og havde vi boet der en weekend, så havde vi fået Tivolis fyrværkeri med på 1. parket".Hotellet har med sine 18 etager en imponerende udsigt udover København. På den ene side strækker søerne sig helt ned til Østerbro, mens I på den anden side har indre by og Tivoli.Den centrale beliggenhed betyder, at I praktisk talt kan gå alle steder, mens I som gæster på hotellet får favorable rabatter til nogle af hovedstadens allerbedste familieattraktioner.

Få f.eks. op til 15 % rabat på entré og turpas til Tivoli, mens det samme gælder Den Blå Planet.

Hvis I gerne vil lidt ud af byen, er det altid smukke Louisiana Museum kun en kort togtur væk.

Det er altså ikke et under, at selv journalister fra – hvad New Yorkerne selv kalder – 'the greatest city in the world' var ret så "impressed" med vores Wonderful Copenhagen!

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide