Mette Marie Lei Lange og Jon Gudmand Lei Lange
SPONSORERET indhold

Mette Marie Lei Lange om sit bryllup: ”Det var da verdens bedste idé”

Hvad gør man, hvis ens bryllupsdag ikke går helt, som man kunne tænke sig? Man holder da en ny bryllupsfest. Mette Marie Lei Lange og skuespiller Jon Gudmand Lei Lange har aftalt at blive gift hvert femte år resten af deres liv. Det fortæller de om i et stort interview i ALT for damerne.

Af: Marie-Louise Truelsen og Nicoline Tauning Foto: Les Kaner
09. jul. 2021 | Livsstil | ALT for damerne

1. januar 2013 lå Mette Marie Lei Lange på sofaen under dynen med tømmermænd, da Jon Gudmand Lei Lange vælger at gå på knæ.

Hun blev så lykkelig, at hun bad ham gentage spørgsmålet flere gange. Allerede samme dag aftalte parret, at festen skulle holdes i Jons fars have i Gilleleje. Det fortæller de i et stort interview med ALT for damerne.

”Mette Marie tonsede rundt og fandt vilde blomster til bordene og bagte selv bryllupskagen. Vi blev gift i kirken i Gilleleje med høj sol, og så defilerede vi ned til min fars have, hvor der først var reception. Da vi trak ind i teltet, begyndte det at regne. Og det regnede så meget, at folk ikke kunne høre hinandens taler. Vi havde sat to telte sammen med gaffatape, men det blev så vådt på et tidspunkt, at det flækkede, og alt vandet mellem de to telte røg ned på bordet,” fortæller Jon Gudmand Lei Lange.

Trods regnvejr og våde duge fik parret alligevel en uforglemmelig dag med en masse gode billeder derfra. Henad aftenen klarede vejret op, og små lanterner blev sendt til vejrs.

Alligevel havde Mette Marie Lei Lange svært ved at glæde sig over dagen.

”Dagene efter brylluppet gik jeg og fokuserede på alt det, der var gået galt. Regnen. At vi var løbet tør for sprut og isterninger. Og at tjenerne smed al den overskydende gode mad ud.”

Et forsøg mere

Men så kom Jon Gudmand Lei Lange med et forslag: De kunne jo bare gifte sig igen efter fem år.

Dén var Mette Marie Lei Lange straks med på:

”Det var da verdens bedste idé. For hvorfor er det egentlig også kun dem, der har haft uheld i kærlighed, der må blive gift flere gange? Hvis man vælger rigtigt første gang – 7-9-13 – må man så ikke fejre kærligheden igen? Jo man må. Så derfor blev vi gift igen i sommeren 2018 her i huset. Der kørte vi mexicansk tema med bar, foodtruck, dans på terrassen og 17 overnattende gæster. Det var en GENIAL fest, og denne gang havde vi så meget sprut, at vi først var nødt til at købe nyt efter to år,” fortæller hun og tilføjer:

”Og vi har aftalt, at vi skal gifte os hvert femte år resten af livet”.

Læs resten af det store interview med Mette Marie Lei Lange og Jon Gudmand Lei Lange, hvor de blandt andet fortæller om et tilfældigt møde i lufthavnen, om at starte i parterapi og om at skulle blive gamle sammen. 

Anbefalet til dig