Sarah Jessica Parker
Foto: Alamy

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker i ny tv-serie

11 år efter successerien "Sex and the City" skal Sarah Jessica Parker spille med i ny HBO-satsning.

En "Sex and the City"-stjerne tale over sig på Twitter for et par måneder siden og satte gang i rygterne om, at der er endnu en film og de fire cosmopolitansippende singler på vej. At der skulle være hold i det, er endnu ikke bekræftet. Hvad, vi dog ved, er, at Sarah Jessica Parker, der spillede hovedrollen som Carrie i SATC har sagt ja til at spille med i endnu ny serie, der lige som der lige som den populære serie fra slut 90'erne også bliver produceret af tv-netværket HBO. Siden den gang er HBO også blevet lanceret som streamingtjeneste, og det er hos dem, du nu kan ser serie som "Girls", "True Detective" og "Game of Thrones". Går alting efter planen, kan du snart også trykke play på et afsnit af "Divorce", hvor Sarah Jessica Parker altså spiller hovedrollen. I det skriver filmmediet The Hollywood Reporter.

Som seriens titel antyder, handler den om en skilsmisse. Der kan være mange grunde til, dit ægteskab går i stykker. "Divorce" handler ifølge The Hollywood Reporter om en midaldrende kvinder (spillet af Parker), der under indflydelse af sine to veninder, der selv både har ladet sig skille og har lagt mænd i graven, kommer på idéen at gå fra sin mand. Hun kan ikke finde ud af, om hun rent faktisk skal søge om skilsmisse, ind til hendes mand finder ud af, at hun har haft en affære. Nu er det pludselig ham, der vil afslutte ægteskabet.


Sarah Jessica Parker til lancering af sin skokollektion i februar 2014.

Siden "Sex and the City" sluttede i 2004 har Sarah Jessica Parker holdt mange pauser fra stiletterne og rampelyset og har højest lavet et par film om året (bl.a. de to "Sex and the City"-film), haft en mindre rolle i tv-serien "Glee", og lanceret en skokollektion i eget navn. Forleden blev det desuden offentliggjort, at hun skal designe sko for mærket Tome.

LÆS OGSÅ: 15 ting du ikke vidste om "Sex and the City"

LÆS OGSÅ: 25 film du skal se på Netflix

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier