Angelina Jolie video
SPONSORERET indhold

VIDEO: Du får fornyet respekt for Angelina Jolie, når du ser hendes præstation på teaterskole som 25-årig

Talentet fornægter sig bestemt ikke!

Foto: Youtube
08. sep. 2015 | Livsstil | Eurowoman

Videoen er optaget under en skuespil-lektion, hvor Angelina Jolie stjæler billedet med en vild monolog overfor en medskuespiller.

På dette tidspunkt er Angelina Jolie ifølge internationale medier ikke mere end 25 år, og har endnu ikke haft sit store gennembrud, som hun kort efter oplevede, da hun vandt en Oscar for filmen Girl Interrupted fra 1999.

Videoen viser et spirende talent, der allerede tidligt spændte vidt, og Angelinas mørke side står i fuldt flor, mens hun leverer sin markante enetale med følelser, der virker mere end ægte og næsten får os til at krumme tæer. Følelserne i videoen spænder vidt fra vrede til sorg og senere et grin – der vist ikke helt er planlagt. Det er svært ikke at blive rørt, når tårerne triller ned ad kinderne på den i dag veletablerede skuespiller og mor til seks.

Allerede dengang var hun gudesmuk, men kæmpede trods det tydelige talent og flotte udseende som ung med at få roller til auditions, fordi hun blev anset som "dyster", skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: "Når folk bliver forargede over mine vovede billeder, så deler jeg et topløst billede"

Det har hun siden hen fået vendt til sin fordel eller også er der efterspørgsel på dyster i Hollywood. I dag arbejder hun både som skuespiller, men er også anerkendt for sine præstationer som instruktør af film som 'Unbroken' og 'In the Land of Milk and Honey'.

Foruden sit professionelle virke skaber Jolies arbejde med velgørenhed og hendes privatliv også en del opmærksomhed og debat. Senest hendes beslutning om at få fjernet begge sine raske bryster og æggestokke i et forsøg på at undergå tilfælde af kræft, som hun er genetisk disponeret for.

Der går forhåbentligt ikke længe før end vi igen for lov at se Jolie udfolde sig på det store lærred. Til november får filmen "By the Sea" premiere i USA og på en endnu ikke fastsat dato på dansk grund. Her spiller hun for første gang siden Mr. & Mrs. Smith over for sin husbond Brad Pritt, som hun under stor mediebevågenhed blev smedet officielt sammen med 23. august 2014 i en noget utraditionel, men fantastisk kjole kreeret af Versace.

LÆS OGSÅ: Disse lagersalg skal du holde øje med lige nu - september 2015

LÆS OGSÅ: "Der findes 2 typer af kvinder, når det kommer til træning"

LÆS OGSÅ: Modens magtfulde dronning forlader sit livsværk