Julefilm for børn
Foto: Getty Images Kom i julestemning med de sødeste og bedste julefilm til børn.

Julefilm til børn

12 gode julefilm dit barn vil elske

Der er intet som en god film om nisser, julemænd, sne og magi på en kold vinterdag. Vi har fundet 12 herlige julefilm, som hele familien kan hygge sig med. Flere af dem kan I streame helt gratis.

Kryb sammen i mørket og kulden med en af de mange fine julefilm, der med garanti kan få de fleste i julestemning. Vi har fundet hyggelige juleklassikere til børn fra Astrid Lindgren, Peter Pedal, Pingu og mange andre.

På dr.dk/bonanza kan I også finde bl.a. “Bamses jul” som især de mindste børn er vilde med.

LÆS OGSÅ: De bedste gaver fra 1-6 år

LÆS OGSÅ: Årets julekalendere for børn på filmtjenesterne og tv

Den lille julemand (fra 3 år)

Julemanden skal finde sin afløser, men den kommende julemand skal leve op til tre regler: Afløseren skal hedde Nicholas, han være forældreløs og han skal have et rent hjerte! På et børnehjem finder han den perfekte afløser.

“Den lille julemand” kan ses gratis på filmstriben.dk

Timmy tid - Timmys jul (fra 0 år)

Det lille får Timmy er vant til at få sin vilje også når det er jul. Det er super underholdning og de mindste vil elske Timmy og hans skøre påfund.

“Timmy tid – Timmys jul” kan ses gratis på filmstriben.dk

Pingu på snowboard (fra 0 år)

Pingu skal lære at stå på snowboard og en masse andre ting frem til jul. Det foregår altsammen på pingvinsk med hans søde familie.

“Pingu på snowboard” kan ses gratis på filmstriben.dk

Astrid Lindgrens jul (3 år)

Her er de bedste juleklip fra Astrid Lindgrens univers og der er garanteret julestemning efter et møde med Pippi Langstrømpe, Ronja Røverdatter, Lotte fra Rabalderstræde, Madicken og Emil fra Lønneberg.

“Astrid Lindgrens jul” kan ses gratis på filmstriben.dk

Jul i Bakkekøbing (fra 3 år)

Julen nærmer sig i Bakkekøbing, men hvor er sneen? En snekanon kan måske redde julen i de norske fjelde, men tiden er knap.

“Jul i Bakkekøbing” kan ses på minbio.dk

Peddersen og Findus 3 - Nissemaskinen (fra 0 år)

Peddersen og Findus julehygger men Findus vil så gerne have at gaverne kommer med en nisse. Peddersen går i gang med at opfinde en nissemaskine, men pludselig dukker der nisser op.

“Peddersen og Findus 3 – Nissemaskinen” kan ses gratis på filmstriben.dk

Polarekspressen (fra 7 år)

Polarekspressen handler om en dreng, som ikke er sikker på om julemandens eksisterer. Natten før jul bliver han hentet i et gammel lokomotiv, ‘Polarekspressen’, som fører ham til Nordpolen hvor Julemanden bor. Turen til Norpolen er fuld af eventyr og sang og varm kakao. 

“Polarekspressen” kan ses gratis på filmstriben.dk

Niko og de flyvende rensdyr (7 år)

Niko drømmer om at flyve for julemanden ligesom sin far, der er bare et problem, han har højdeskæk. Se den prisvindende og anmelderroste film sammen med hele familien.

“Niko og de flyvende rensdyr” kan ses på minbio.dk

Cirkeline - Højt fra træet grønne top (fra 0 år)

Cirkeline og vennerne gør klar til juleaften med julebag, juleklip og sang. De er lige ved at fare vild, men får hjælp at en rar nissealf.

“Cirkeline – Højt fra træet grønne top” kan ses gratis på filmstriben.dk

Mickeys Magiske Jul (fra 0 år)

Mickey har inviteret alle vennerne til sjov jul – det bliver ikke kedeligt.

“Mickeys Magiske Jul” kan ses på viaplay.dk

Snemanden (7 år)

En dreng vågner op til en hvid, magisk verden og skynder sig ud i sneen for at bygge en flot snemand. Da uret slår tolv vågner han og oplever, at snemanden på magisk vis bliver levende. De bliver venner, og drengen inviterer snemanden ind i sit hus og sin verden.

“Snemanden” er uden dialog og fortællingen bliverderfor meget poetisk. Mange voksne vil huske den fra tv hver jul , da de var små.

“Snemanden” kan ses gratis på filmstriben.dk

Peter Pedal: En abeskøn jul (fra 0 år)

Peter og manden med den gule hat julehygger. De har bare det problem, at de ikke ved, hvad de skal give hinanden i julegave, mon de når det inden juleaften?

“Peter Pedal: En abeskøn jul” kan streames i 48 timer på blockbuster.dk for kr. 19,00.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Aktiviteter for børn, Film og Tumling