Julefilm for børn

Foto: Getty Images Kom i julestemning med de sødeste og bedste julefilm til børn.

Julefilm til børn

12 gode julefilm dit barn vil elske

Der er intet som en god film om nisser, julemænd, sne og magi på en kold vinterdag. Vi har fundet 12 herlige julefilm, som hele familien kan hygge sig med. Flere af dem kan I streame helt gratis.

Kryb sammen i mørket og kulden med en af de mange fine julefilm, der med garanti kan få de fleste i julestemning. Vi har fundet hyggelige juleklassikere til børn fra Astrid Lindgren, Peter Pedal, Pingu og mange andre.

Hvis I vil fange årets julekalendere til børn på streaming, kan I få et overblik her. Der er noget for både små og store børn - og deres forældre!

LÆS OGSÅ: De bedste gaver fra 1-6 år

Den lille julemand (fra 3 år)

Julemanden skal finde sin afløser, men den kommende julemand skal leve op til tre regler: Afløseren skal hedde Nicholas, han være forældreløs og han skal have et rent hjerte! På et børnehjem finder han den perfekte afløser.

“Den lille julemand” kan ses gratis på filmstriben.dk

Mumitroldenes vinter - bliver det jul i år? (fra 4 år)

Mumitroldene gør sig klar til deres årlige dvale, men Mumi er nysgerrig efter at opleve Mumidalen om vinteren. Han vælger derfor at blive oppe for at møde den mystiske gæst Julen, som han har hørt så meget om. 

"Mumitroldenes vinter - bliver det jul i år?" kan ses gratis på filmstriben.dk

Pingu på snowboard (fra 0 år)

Pingu skal lære at stå på snowboard og en masse andre ting frem til jul. Det foregår altsammen på pingvinsk med hans søde familie.

“Pingu på snowboard” kan ses gratis på filmstriben.dk

Astrid Lindgrens jul (3 år)

Her er de bedste juleklip fra Astrid Lindgrens univers og der er garanteret julestemning efter et møde med Pippi Langstrømpe, Ronja Røverdatter, Lotte fra Rabalderstræde, Madicken og Emil fra Lønneberg.

“Astrid Lindgrens jul” kan ses gratis på filmstriben.dk

Jul i Bakkekøbing (fra 3 år)

Julen nærmer sig i Bakkekøbing, men hvor er sneen? En snekanon kan måske redde julen i de norske fjelde, men tiden er knap.

“Jul i Bakkekøbing” kan købes eller lejes hos blockbuster.dk

Peddersen og Findus 3 - Nissemaskinen (fra 0 år)

Peddersen og Findus julehygger men Findus vil så gerne have at gaverne kommer med en nisse. Peddersen går i gang med at opfinde en nissemaskine, men pludselig dukker der nisser op.

“Peddersen og Findus 3 – Nissemaskinen” kan ses gratis på filmstriben.dk

Mini-rensdyret Elliot (fra 4 år)

På Nordpolen har Julemanden problemer: Et af hans rensdyr går på pension og der er ikke lang tid til Juleaften. I mellemtiden, møder vi hesten Elliot, der har ambitioner om at blive et rensdyr! Kan Elliot redde julen?

"Mini-rensdyret Elliot" kan ses gratis på Filmstriben.dk

Niko og de flyvende rensdyr (7 år)

Niko drømmer om at flyve for julemanden ligesom sin far, der er bare et problem, han har højdeskræk. Se den prisvindende og anmelderroste film sammen med hele familien.

“Niko og de flyvende rensdyr” kan købes eller lejes på viaplay.dk

Cirkeline - Højt fra træet grønne top (fra 0 år)

Cirkeline og vennerne gør klar til juleaften med julebag, juleklip og sang. De er lige ved at fare vild, men får hjælp at en rar nissealf.

“Cirkeline – Højt fra træet grønne top” kan ses gratis på filmstriben.dk

Mickeys Magiske Jul (fra 0 år)

Mickey har inviteret alle vennerne til sjov jul – det bliver ikke kedeligt.

“Mickeys Magiske Jul” kan købes eller lejes på viaplay.dk

Emma & julemanden: Jagten på elverdronningens hjerte (fra 7 år)

11-årige Emma er en fantasifuld pige. der elsker eventyrlige væsner, men hun føler sig glemt af sin store familie. Da Emma møder selveste Julemanden Nicolas og hans kone Julie, bliver det begyndelsen på en hæsblæsende rejse ind i Elverriget.

"Emma & julemanden: Jagten på elverdronningens hjerte" kan ses gratis på Filmstriben.dk

Peter Pedal: En abeskøn jul (fra 0 år)

Peter og manden med den gule hat julehygger. De har bare det problem, at de ikke ved, hvad de skal give hinanden i julegave, mon de når det inden juleaften?

“Peter Pedal: En abeskøn jul” kan lejes eller købes på blockbuster.dk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Aktiviteter for børn, Film og Tumling

610x200_woordy_knap2.jpeg