Babywiki

Foto: Alek Modin

Kvalme, fødsel og ømme bryster: Her er podcasten til dig, der er gravid eller nybagt mor

”Babywiki” er en podcast fra Vores Børn om graviditet, fødsel og tiden efter. Om hvad der sker med dig og din krop og alle de glæder og bekymringer, der følger med. Hør podcasten i appen Talk Town.

Hormoner, der farer rundt i kroppen og får dig til at tude hvert andet øjeblik. Ømme mælkebryster, der gør pokkers ondt, og en efterfødselsmave, der krøller og buler. Der sker en hulens masse i kroppen fra det øjeblik, graviditetstesten viser to blå streger.

”Babywiki” er en podcast fra Vores Børn, som sætter fokus på graviditeten, fødslen og den første tid med en lille baby. Som nybagt mor er der mange spørgsmål og bekymringer, der melder sig: Mange af dem kan du finde svar på i ”Babywiki”.

Sammen med en række jordemødre og sundhedsplejersker dykker Vores Børns redaktionschef, Mette Seimann Simensen, ned i alt fra kejsersnit til kolik.

”Jeg er selv mor til tre piger og kan godt huske, hvordan det var at være førstegangsgravid og førstegangsmor. Jeg var nervøs for mange ting. Om jeg kunne klare smerterne under fødslen, om jeg overhovedet kunne finde ud af at være mor, og om min datter trak vejret, når hun sov,” siger Mette Seimann Simensen, der er vært på programmet.

Undervejs i podcasten bliver du klædt godt på til alle faser af moderskabet. For eksempel kan du blive klogere på, hvordan en ve føles, hvordan du kan lette smerten ved toiletbesøg, lige efter du har født, hvordan du undgår at panikke over dit barns udvikling, hvornår du kan forvente, at dine mavemuskler er kommet sig oven på fødslen, og hvordan du og din partner får en god start på livet som småbørnsfamilie.

Lyt til ”Babywiki” i podcastappen Talk Town. Podcasten er sponsoreret af Fisher Price.

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Gravid, Bryster og Fødsel