-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Boller i karry med ris
Nemme og sunde opskrifter fra babys første mos til hele familiens livretter.
Til 2 voksne og 2 børn
Alder: Fra 1 år
Ingredienser:
200 g hakket kalv og flæsk
1 tsk salt
Lidt peber
1 spsk mel
1 æg
0,5 dl sødmælk
0,5 l vand
2 spsk olie
0,5 løg
0,5 æble
2-3 tsk karry (afhængigt af typen)
2 spsk mel
4 dl bouillon fra kødbollerne
Sådan gør du:
Det hakkede kød røres godt sammen med saltet. Tilsæt derefter lidt peber og mel. Når melet er rørt ud, tilsættes ægget, der også røres godt ud i farsen.Tilsæt til sidst mælken lidt efter lidt. Rækkefølgen er vigtig.
Sæt farsen i køleskabet en lille 0,5 time, mens ingredienserne til sovsen gøres klar og risene sættes over.
Det halve løg finthakkes og sauteres i olie uden at tage farve. Karry drysses i og ristes let af ved svag varme. Tilsæt herefter det halve æble i små tern. Rør sammen og kom mel i gryden. Rør godt rundt.
Sæt gryden til side og bring den 0,5 l vand i kog. Tag farsen ud af køleskabet og sæt små runde boller af i vandet med en lille spiseske eller en teske. Lad bollerne simrer et par min i vandet. De stiger op til overfladen når de er færdige.
Sigt vandet fra kødbollerne over i en skål og hæld lidt efter lidt 4 dl af det i karryblandingen under omrøring. Kog sovsen let igennem og smag den til. Anret kødbollerne i et fad og hæld sovsen over. Servér med kogte ris.