Apps for to eller flere spillere
Foto: Getty | Der findes mange gode apps som flere kan spille sammen.
Vores Børn

Apps for to eller flere spillere

Dit barn behøver ikke spille iPad alene: Her er de 8 bedste apps for 2 eller flere spillere

Er du også træt af at høre på ungerne, der skændes om iPad'en? Så hent disse kreative og sjove apps som børnene kan spille sammen.

Af Af Katrine Kornerup 18.jan.2017 Børn

“Mooar – det er altså MIN tur til at have iPad’en nu…” Denne sætning hører jeg ofte derhjemme, hvor mine to drenge diskuterer, hvis tur det er til at have iPad’en. Vi stiller et ægge-ur, så hvert barn får den daglige halve time, men det kan være meget svært at vente på sin tur.

Se hvilke apps for 2 eller flere spillere som vi anbefaler. Hent dem og lad ungerne hygge sig sammen med iPad’en i stedet for at skændes. 

  1. Foldman (2-8 år)

En prisvindende kreativ app for 2-4 spillere med mange timers underholdning i. Det er den klassiske folde-tegne leg på iPad, hvor man skiftes til at tegne en del, som den anden ikke må se, indtil tegningen er færdig – resultatet er virkelig sjovt. 

Hent Fold Man – playing together creatively with FoldApps

  1. FingerPaint Duel – EDU (3-7 år)

Her er endnu en prisvindende og super kreativ app, hvor det handler om at genkende farver og former og derefter genskabe dem. Spillet kan spilles af 1-2 spillere, og man bliver både udfordret på tid og på grundighed. Sjovt også for de voksne.

Hent FingerPaint Duel – EDU

  1. Dr. Panda slikfabrik (4-6 år)

Denne app er rigtig fin for 1-2 spillere og den lægger op til sammenspil. Man styrer en slikfabrik og der skal laves masser af slik. Det er sjovt at være kreativ og bygge noget sammen. Man kan også vælge at spille parallelt, uden at man påvirker noget i den andens halvdel, eller man kan spille det alene. At det gælder om at bygge slik gør bestemt ikke app’en mindre sjov.

Hent Dr. Pandas Slikfabrik til iOS

Hent Dr. Pandas Slikfabrik til Google Play

  1. Red Hands 1-2 spillere (6- 12 år)

Dette er den klassiske reaktionsleg slå-hinanden-over-hænderne lavet til iPad. Det er lykkes ret godt at gøre den digital. Grafikken er med til at give spillet karakter med forskellige skøre og uhyggelige hænder.

Hent Red Hands 2 Player fun games til iOS_

Hent Red Hands – Fun 2 player games til Google Play

  1. King of Opera (3 år +)

Et hurtigt og sjovt spil for 1-4 spillere der får hele familien i godt humør. Det er nemt og alle kan være med. Grafikken og lyden er fin, og I vil opleve at alle nynner sammen med de tykke sjove operasangere.

Hent King of Opera til iOS

Hent King of Opera til Google Play_

LÆS OGSÅ: De 8 bedste apps til børn lige nu

  1. Plant vs. Zombies 2  (5 år +)

Denne app er efterhånden lidt af en klassiker, som vi rigtig godt kan lide. Plant vs. Zombies er et super godt og sjovt spil, der udvikler sig til at blive et spil for 2 spillere. Når man har spillet adventure mode, bliver det låst op for muligheden for at spille 2 personer, og det er værd at vente på. Det gør ikke spillet mindre sjovt, at man skal være to – tværtimod.

Hent Plants vs. Zombies 2 til Google Play

Hent Plants vs. Zombies 2 til iOS_

  1. Marple Mixer (3 år +)

Et simpelt spil som de mindste sagtens kan være med til, men som samtidig er sjovt for større børn og voksne. Det gælder om at få kuglerne så tæt på munden, uden at de ryger i. Man aktiverer kuglerne ved at trykke på en knap – såre simpelt.

Hent Marble Mixer til Google Play

Hent Marple Mixer til iOS_

  1. Fruit Ninja (4 år +)

Disse ninjaer er sat i verden for at udrydde alt, der bare minder om vitaminer med deres skarpe ninjasværd.  Undgå de bomber, der indimellem flyder rundt mellem frugterne. Simpelt og meget sjovt spil som er ekstra udfordrende, når man deler skærmen med en anden spiller.

Hent Fruit Ninja til Google Play

Hent Fruit Ninja til iOS

LÆS OGSÅ: 8 gratis apps til børn der er så gode, at de burde koste kassen

LÆS OGSÅ: Medieforsker: Børn kan lære en masse af tv og apps

LÆS OGSÅ: 5 fine apps der lærer dit barn om bogstaver og ord


Henter...