sponsoreret indhold
Sommermode til dem vi elsker allermest
SPONSORERET indhold

Sommermode til dem vi elsker allermest

Sommeren kalder de bedste minder frem fra barndommen.

Foto: GettyImages
01. maj. 2019 | Børn

Sand mellem tæerne og blomster i håret. Vi har samlet nogle af sommerens mest lækre kollektioner til de mindste, når de skal nyde de varme dage og lyse aftener.

Bølgerne kalder på sommerens oplevelser
miniature.jpg

MINI A TURE Copenhagen

De bedste sommeroplevelser kommer, når muligheden for leg og frihed giver glade børn. Lad kreativiteten ved vandet med strandens sanselige former være udspringet til de gode barndomsminder.

MINI A TURE har fundet inspiration i havet og naturens maritime farver og former. Denne sæsons smukt forarbejdede badetøj til de yngste, med de smukke håndprintede blomstrede bomuldskjoler, og de fantasifulde håndmalede havdyr, giver kreativiteten alle muligheder for at udfolde sig. 

Den traditionelle maritime pallette af hvidt og blåt, blandet med bløde pasteller og solskinsgul giver det smukkeste udtryk, og spiller op til det vidunderlige danske sommerlys.

Se her MINI A TUREs lette sommer produkter.

Sommerkjole fra oldemors tid
aniel.jpg

Aniel

Ingen sommer uden denne yndighed til småpigerne. Den fineste kjole i 100% økologisk bomuld med blonde tilsætninger. Kjolen fra Aniel lever fuldt ud op til sit navn Olga Dress og kan på trods af det smukke udseende også bruges til hverdag. Sommerkjolen kan vaskes i maskinen. 

Cool afrikansk fairtrade-fashion
kwadusa_billede.jpg

Kwadusa - Slowfashion i børnehøjde

Print er på alles læber lige nu, og er du også fristet af smukke farver og lækre mønstre, så burde du tage et kig på Kwadusa.

Kwadusa er et dansk brand til aktive børn i alderen ½ -12 år tilsat udvalgte designs til voksne.

Kwadusa har fokus på design, fairtrade og Afrika, og tøjet er en kombination af enkelt design, smukke, farverige tekstiler og fede grafiske prints. Designet er dansk, tekstilerne er afrikanske, ligesom produktionen sker i Afrika. Derfor kan du hos Kwadusa finde lækre kjoler, struttende nederdele, cool shorts og seje bomberjakker – alt sammen i de fedeste afrikanske prints.

PFC-fri forårsjakker fra Molomolo_billede.jpg

Molo

Hvad enten du er på udkig efter den funktionelle forårsjakke til dit barn eller den mere fashionable, så er udvalget størst hos Molo. Her finder du også jakker, der både kan være vandtætte og åndbare. Selvfølgelig med en PFC-fri imprægnering, da Molo ønsker så lidt kemi i deres produkter som muligt. Kig forbi Molo og se hele deres store udvalg af lækre forårsjakker. 

Søde bloomers til de sødeste børnollifant_billede.jpg

Bloomers fra Ollifant.dk

Igen er bloomers et hit her til sommer. Disse bloomers fra Krutter, hedder Kamille floral og er mine personlige favoritter.

Bloomers kommer i et flot blomstermotiv og er 100 % bomuld. De har en god elastik i taljen og små søde lommer med frynser.

De kan købes her hos Ollifant.dk.

Ollifant.dk er en webshop, som sælger lækkert tøj, sko og tilbehør til børn fra 0 til 10 år.

Hos Ollifant elsker vi at glæde andre. Derfor er der fri fragt og der følger altid en lille ekstra ting med i pakken, f.eks. en lille pixibog eller hårbånd.

Ollifant går op i bæredygtighed og bruger bl.a. pakkeposer, som er lavet af 100 % genbrugsplast.

Kig ind på Ollifant.dk og se vores flotte nye hjemmeside fyldt med en masse lækre mærker, som Petit by Sofie Schnoor, Woden sko, Müsli by green cotton, huttelihut, EnFant og mange flere.

Farverige sommerklassikerethenew.jpg

THE NEW she & him

THE NEW she & him er et dansk brand, som med afsæt i den skandinaviske design æstetik og farverige kreativitet, skaber kollektioner til piger og drenge mellem 3 -16 år. 

I kollektionerne findes altid komfortable klassikere til hverdagen og unikke varer til særlige lejligheder. 

Sommerkollektionen fra THE NEW she & him tager udgangspunkt i et skønt mix af farver, prints og statements, som leder tankene mod længere dage, mere tid og varmere temperaturer.