Strækmærker på Instagram
SPONSORERET indhold

11 mødre der viser deres strækmærker frem på Instagram

Husk at tale pænt til din mor-krop. Her er 11 mødre, der minder dig om, hvor fantastisk den er.

Af: Tilde Mariann Broge-Starck Foto: @freja.brauner og @fenjadora
24. mar. 2017 | Børn | Vores Børn

– Kære krop, jeg har desværre talt lidt grimt om dig. Primært grundet dine lidt blødere former, din mere hængende hud og dine strækmærker. Det er jeg ked af. Der er intet galt med dig, skriver en 27-årig mor i den teksten til hendes opslag på Instagram. @fenjadora

LÆS OGSÅ: Fup og fakta om dine mor-bryster – det sker der med dem efter amning

Hun er ikke den eneste mor, der modigt har delt sine tigerstriber med resten af verdenen.

– Vi skal lære at elske os selv som vi er. Den her vom har fx huset 3 fantastiske unger. Og så har den også været ret så proppet med alt det forkerte og forbudte der medførte mange kg overvægt. Ikke underligt den har striber og en navle der ser sur ud. Men den er min. Og den virker! Jeg elsker den ikke som den er nu, og jeg drømmer faktisk om at få fjernet lidt overskudshalløj når jeg er færdig med mit vægttab. Men den er fandme ikke en jeg gider skamme mig over! Så her er den: BUM!,  skriver en mor bag navnet @dzakarias skriver:

– Instagram er fyldt med “se-lige-min-smukke-krop-efter-jeg-har-født-flade-maver” og det er selvfølgelig SKØNT for dem der har været så heldige. Sandheden er desværre bare en anden for mange af os. Sådan her ser min mave ud nu, 10 måneder efter Luna kom til verden.

Hun fortsætter:

– Jeg har ikke helt accepteret min krop endnu, og vil gerne igang med at træne og tabe mig yderligere. Men skal hele tiden huske mig selv på at det altså er HELT normal at se sådan ud efter en graviditet, og det er de færreste som er så heldige at man ikke kan se det på dem.

Vores Børn har fundet 11 seje, smukke, stærke mødre, der minder os andre om, at kvindekroppen kan noget helt særligt, og at vi bestemt ikke må skamme os over den. Se alle billederne her: