Teletubbies på Netflix
SPONSORERET indhold

Nu vender 90'er-fænomenet tilbage - skal du se med?

Tinky Winki, Dipsy, Laa-Laa, Po – den kulørte firkløver gør snart comeback, når en ny sæson af 90’er-fænomentet ”TeleTubbies” får premiere på Netflix til efteråret.

Af: Lea Holdgaard Hansen Foto: Netflix
13. sep. 2022 | Børn | Vores Børn

Husker du selv de farverige plysskabninger og den gule sol med babyansigtet fra din barndom? Måske har du YouTubet en video og vist til dit barn, når du lige skulle have hænderne fri et øjeblik?

Mange har et forhold til børneprogrammet ”Teletubbies”. Det ikoniske børneshow blev vist på TV 2 i 1990’erne, og serien udkom senere med fire nye sæsoner fra 2015-2018.

De fire, finurlige bamser/dukker/rumvæsner blev populære, og alle kunne – og kan stadig! – synge med på den catchy, kun lettere anstrengende introsang: ”Tinky Winky, Dipsy, Lah-Lah, Po.” Da showet havde premiere på BBC i 1997, bragede selvsamme kendingsmelodi med den borgerlige titel ”Eh-oh” til tops på den britiske hitliste og solgte over en million eksemplarer.

LÆS OGSÅ: Sådan bidrager børne-tv til dit barns udvikling

Teletubbies anno 2022

Nu udkommer ”Teletubbies” med spritnye afsnit d. 14. november på streamingtjenesten Netflix med et opfrisket udtryk, der passer til tiden. Og bamserne får denne gang følgeskab af den amerikanske skuespiller Tituss Burgess, som skal agere fortæller i hvert afsnit og guide børnene igennem handlingen. Hvem der skal lægge danske stemmer til serien er endnu ikke afsløret.

Hvert afsnit får en ny ”Tummy Tales-”sang, og et afsnit vil have en varighed på 12 minutter. Der er produceret 26 afsnit, men Netflix varsler flere på vej, hvis de fire, farverige figurer igen bliver populære blandt familiens yngste.

 

Teletubbies_3.jpg

Anbefalet til dig