Test
SPONSORERET indhold

Vi tester legetæpper

Baby i favnen er dejligt, ja. Men indimellem drømmer vi alle om bare fem minutter med to arme fri! Mødregruppen er gået på jagt efter aktivitetstæppet, der gør alenetiden til en fest for din baby. Og for dig!

Af:: Eline Holm, Vores Børn, juni 2013
13. jun. 2013 | Børn | Vores Børn

Klik i boksen til højre og se mødregruppens dom over legetæpperne

Lige når du har født, kan du næsten ikke få nok a kropskontakt og kan sidde med din baby i favnen i timevis. Hvis du har fået en god start på amningen, kan det være de bedste timer på dagen bare at sidde helt tæt med dit barn, men på et eller andet tidspunkt får du behov for ikke længere at være siamesisk med din baby.

Lysten indtræder for eksempel, hvis du har brug for blot et enkelt toiletbesøg alene, lige skal ordne noget i køkkenet eller bare gerne vil have din krop i fred i fem minutter, og her er legetæppet handy. 

Det første år begynder dit barn at lege ved at sanse verden gennem former, farver, struktur og andre helt håndgribelige ting, for verden er stadig meget ukendt. Der for er det en god idé ikke at lade dit barn ligge for længe på et legetæppe, mener eksperter, for de dinglende tin g kan være ret forstyrrende.

Klik i boksen til højre og se mødregruppens dom over legetæpperne

LÆS OGSÅ: Vi tester bleer

LÆS OGSÅ: Kend dit barns 12 lege

LÆS OGSÅ: Vi tester bæreseler