SPONSORERET indhold

Video: 9 måneder (afs. 8, sæson 2) - "Når hun ser ham, er hun ét stort smil"

I det aller sidste afsnit af sæson 2 er der både kærlighedserklæringer til de seje fædre og drømme om flere babyer. Katrines kærestes Victor forklarer, hvor stort det er at være blevet far. Camilla er som nyforelsket efter hun har set, hvor godt hendes kæreste håndterer far-rollen.

Af: Julie Bach Sandholm
19. feb. 2017 | Børn | Vores Børn

I anden sæson af web-tv-serien ‘9 måneder’ kan du følge Dea, Katrine, Camilla og Rikke i den første tid, efter de er blevet mødre.

Katrines kæreste Victor fortæller sine tanker om sin titel som far. Selvom det til tider er hårdt for både ham og Katrine, elsker han rollen som far til Karl. Katrine er også fyldt med kærlighed til sønnen. Så meget at hun allerede nu drømmer om at få en lille pige. 

Hos Camilla er begejstringen for kæresten Jimmy stor. Hun fortæller sine tanker om, hvordan det er at have en kæreste, der er en fantastisk far.

Hos Rikke er stemningen lidt anderledes. Hendes mand har været på tur til København, og imens har hun ikke fået meget søvn på grund af to umulige børn. På trods af det synes hun stadig, at det er meget lettere at være blevet mor for anden gang.

I mellemtiden skal Deas datter Lola døbes. Hun er overvældet over alt den hjælp hun får fra familie og venner. Så selvom livet som enlig mor kan være hårdt, ville hun aldrig bytte det for noget andet – specielt ikke når hun har masser af kærlige mennesker omkring sig.

Find alle afsnittene af ‘9 måneder – Den første tid som mor’ her.   

LÆS OGSÅ: Farvel til fraværende fædre

LÆS OGSÅ: Blog: Verdens vigtigste råd til førstegangsforældre!

LÆS OGSÅ: 11 tips: Sådan overlever du den første tid som…