Terrasse
SPONSORERET indhold

Jungle feber på terrassen

Jungle feber: Drømmer du dig ofte hen til mere eksotiske himmelstrøg, og er du vild med grønne og frodige planter, skal du gå efter:

Foto: Tia Borgsmidt
16. maj. 2015 | Bolig | BoligLivDrømmer du dig ofte hen til mere eksotiske himmelstrøg, og er du vild med grønne og frodige planter, skal du gå efter:

* Masser af potter med forskellige grønne planter
* Havemøbler i bambus eller rattan
* Fade eller skåle i stentøj eller træ
* Tekstiler i grønne farver eller i kelim


Rattanstol og serveringsvogn er fra Sika Design. Alle planter og potter samt de hvide lanterner er fra Bauhaus. Kelimpude er købt på Etsy.com, og de grønne bomuldspuder er fra H&M Home.


I stedet for bast kan du bruge tynde grene eller lange græsstrå til at vikle om glasset. Palmeskjorten er fra Moss Copenhagen.


NATURLIGE FYRFADSSTAGER
Brug et vandglas, syltetøjsglas eller andet velegnet til fyrfadslys, og vikl bast rundt. Bast kan købes i de fleste hobbyforretninger.


Indret et lille hyggehjørne midt i alt det grønne. Stolene er fra Trævarefabrikernes Udsalg. Kelimpuden er købt på etsy.com


SMUKKE SØPINDSVIN
I Danmark kan vi desværre ikke finde søpindsvin i mange forskellige nuancer, men på etsy.com kan du finde dem i alverdens smukke farver. Søg på ‘sea urchins’. Træfad, glas og karaffel er loppefund.► SE OGSÅ: Urban living på terrassen

► SE OGSÅ: Nordisk hygge på terrassen

► SE OGSÅ: Fra ruin til stilren terrasse