Tvilling
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver tvillingens sommer

Det store sommerhoroskop: Tvillingerne

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Tvilling - både på kærligheds- og jobfronten.

Tvillingen 22/5-21/6

Du starter sommeren med en god energi, masser af ideer til sjove arrangementer og en generel positiv indstilling til alt. Det kniber dog lidt med økonomien, så pas på, du ikke bruger for mange penge. Der kan desværre også komme en uventet regning eller to.

Arbejdet

Der er ikke det store fokus på dit arbejde og karrieren i de kommende måneder. Alting ser ud til at fortsætte i samme rille. Du vil dog til gengæld have mange ideer til kommende projekter. De kommer især til dig, når du slapper af. Skriv ned og gem dem til efteråret.

Hjemmefronten

Især august er en god måned at holde ferie med familien i. I vil sikkert alle holde af at være aktive, hvad enten I er ude og rejse eller hjemme. Nye projekter og sjove oplevelser vil give mange gode
stunder. Begynd gerne på nye boligprojekter.

Kærligheden

Din partner er vild med dig, og I kan nærmest blive som nyforelskede igen. Sørg derfor for, at I får noget tid sammen, uden andre. I kan planlægge og udføre projekter i boligen, det giver mange sjove
stunder. Er du ikke i et forhold, er det nok ikke noget, du leder meget efter. Du er nemlig ikke så opsøgende og social, som ellers, men du tiltrækker andre.

Sommerens bedste råd: Prøv noget nyt og spændende, der giver et sug i maven.

 

Læs alt om stjernetegnet tvillingen og få ugens horoskop lige her