TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Tvilling
Foto: Ditte Breineberg

Horoskop: Sådan bliver tvillingens sommer

Det store sommerhoroskop: Tvillingerne

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Tvilling - både på kærligheds- og jobfronten.

Tvillingen 22/5-21/6

 

Slip kontrollen og lad andre tage over og planlægge. Du har mange gode ideer, men du bliver inspireret af at se, hvad der sker, når du ikke er den, der skal komme med input. Du skal passe lidt på din økonomi, uventede regninger kan desværre vise sig.

Arbejdet

Du begår let fejl, hvis du ikke er ekstra opmærksom. Samtidig oplever du, at der sker forsinkelser og irriterende aflysninger. Hvad du beslutter den ene dag, vil du lave om på den næste. Alt i alt er det derfor en noget udfordrende periode, så fokuser andetsteds lige nu. Senere på året vil det hele rette sig til det bedre.

Familien

Pas på med at love mere, end du kan holde. Skuffelsen er stor hos familien, hvis du ikke kan deltage eller siger fra til noget, I har aftalt. Kreative projekter, I kan være fælles om, bringer harmoni og et godt grin. Selvom tingene ikke bliver helt, som du har forestillet dig, så fokuser på det sjove.

Kærligheden

Til en start er det svært for dig og din partner at blive enige. Træd et skridt tilbage, og overlad styringen for et øjeblik, det gør jeres forhold godt. Der behøver ikke at ske noget hele tiden, tag en timeout. Er du single, skal du hen imod slutningen af perioden, før en flirt bliver seriøs. Det gælder om at have tålmodighed.

Sommerens bedste råd: Planlæg nogle stille stunder.

 

Læs alt om stjernetegnet tvillingen og få ugens horoskop lige her