Tvilling
Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver tvillingens sommer

Det store sommerhoroskop: Tvillingerne

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Tvilling - både på kærligheds- og jobfronten.

Tvillingen 22/5-21/6

Du forstår at skabe eventyr, og egentlig betyder det mindre, hvor du er, du skal nok skabe din egen magi. Du holder af at forkæle dig selv og dem omkring dig, men pas på med, hvor mange penge du bruger. Ikke alle køb er lige gode, og du kan hurtigt fortryde.

Arbejdet

Når du gør en forskel for andre på arbejdet, så føler du dig mere energifuld. Du er nemlig virkelig god til at samarbejde, og det bliver værdsat, det får dig til at gøre en ekstra indsats og strække dig. Du har en god intuition, når det kommer til at træffe beslutninger, og det er til din fordel.

Familie og bolig

Det er ikke det store behov, du har for at foretage ændringer i din bolig. Du holder dog af at være aktiv, så du kan tage fat, hvis du skal. Lange gåture eller en skovtur sammen med familien giver dejlig ro og sammenhold, udendørs lege er også en succes.

Kærligheden

Du har en dejlig udstråling, og din partner vil virkelig forkæledig. Der er dog også den mere alvorlige side, din partner har nemlig en del udfordringer og har også brug for din støtte, gode råd og nærvær. Sammenhold er nødvendigt over sommeren. Er du ikke i et forhold, kan du flirte lidt på afstand. Du hviler i dig selv, og kærligheden skal nok komme.

Sommerens bedste råd: Begynd ikke at stresse, men bevar roen og tilliden.

 

Læs alt om stjernetegnet tvillingen og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn