Tvilling
SPONSORERET indhold

Det store sommerhoroskop: Tvillingen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Tvilling - både på kærligheds- og jobfronten.

Af: Lykke Larsen Foto: Wendy Plovmand
03. jul. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Tvillingen 22/5-21/6

Du har en naturlig nysgerrighed, som skubber dig ud i nye ting. Jo mere du kan lære, jo bedre har du det. Kast dig derfor gerne ud i diverse kurser og kreative projekter. I det hele taget skal du opleve mere og have nye input, så du inspireres igen.

Arbejdet

Interessante nye muligheder dukker op på arbejdet, men det er ikke her, du har lyst til at lægge al din energi. Det er vigtigt at finde en balance mellem fritid, familie og arbejde. Hvis du siger ”ja tak” til et nyt job, skal du derfor være klar over, hvor meget du så kommer til at være væk hjemmefra.

Familien/boligen

At være sammen med familien giver dig energi. Du er god til at finde på både aktive og kreative ting, I kan lave. Der bliver ud over ferien også masser af muligheder for sjove og skønne udflugter. Du bliver nærmest som et barn selv, når du folder dig ud. Alle boligprojekter vil lykkes, så gå bare i gang.

Kærligheden

Har du ikke en partner, kan du møde potentielle emner over sommeren. Udfordringen er, at du ikke er helt sikker på, hvad du selv ønsker, og derfor bliver det svært at gå videre. Er du i et forhold, vil romantikken komme og gå. Du skal selv gøre en indsats for, at I får nogle dejlige stunder sammen.

Sommerens bedste råd: Udfold dine kreative evner i det daglige.

Læs alt om stjernetegnet Tvillingen, og få ugens horoskop lige her