Tvilling

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver Tvillingens sommer

Det store sommerhoroskop: Tvillingen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Tvilling - både på kærligheds- og jobfronten.

Tvillingen 22/5-21/6

Du kan se frem til nogle skønne sommermåneder, hvor der sker en masse socialt. Det er lige, som du bedst kan lide det; lange aftener med gode venner og sjove aktiviteter. Du vil sikkert komme ud og rejse, for du holder meget af at opleve noget nyt.

Arbejdet

På arbejdet kommer du længst, når du samarbejder med andre. Det er ved udveksle ideer, du inspireres og får energi. Nogle gange kan du dog næsten have for mange ideer, og det kan virke lidt overvældende. Efter sommeren vil du opleve et øget fokus på dine mål, og her opstår mange nye muligheder.

Familien/boligen

Du er meget klar omkring, hvad du gerne vil have ud af din ferie, og du er god til at få familien med på dine mange ideer. Du vil være glad for at rejse, så du kan bruge endnu mere tid med dine kære, og du har dem helt for dig selv. Du har dog også masser af overskud til at være social med gode venner.

Kærligheden

I hele juli er der en specielt dejlig fokus på flirt og romantik. Er du ikke i et forhold, kan du lave om på dette. Du deltager i mange sociale arrangementer, og her møder du kærligheden. Er du i et forhold, vil I være bedste venner, der er en særlig forståelse mellem jer. Intimiteten vil også øges.

Sommerens bedste råd: Søg efter nye og spændende muligheder.

Læs alt om stjernetegnet Tvillingen, og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_dmjpg.jpg