Tvilling

Foto: Wendy Plovmand

Horoskop: Sådan bliver Tvillingens sommer

Det store sommerhoroskop: Tvillingen

Se i dette horoskop, hvordan din sommer bliver, hvis dit stjernetegn er Tvilling - både på kærligheds- og jobfronten.

Tvillingen 22/5-21/6

Dine ideer er mange, og du er virkelig god til at kommunikere. Derfor vil andre også nyde at være sammen med dig, og det bliver en livlig og aktiv sommer. Husk også at lytte til andre, så får du nemlig også selv spændende input og får slappet af.

Arbejdet

Din intuition er god, så du vil træffe de rigtige beslutninger angående job og karriere. Du har også en stærk vilje, hvilket også hjælper dig til at nå langt mod dine mål. Du kan dog godt slappe lidt af nu, de gode tendenser vil nemlig fortsætte længe. Du går ikke glip af noget, når du holder ferie.

Familien/boligen

Især fra anden halvdel af juli vil der være harmoni og dejlig mulighed for hyggelige øjeblikke. En fælles og kreativ hobby vil kaste mange sjove timer af sig. Se, om der ikke er noget, I alle vil finde spændende, eller kom ud og oplev noget nyt.

Kærligheden

Din partner vil være enig i det meste, du gerne vil. Du får næsten lov til at gøre helt, som du selv vil. Der kan dog komme lidt gnidninger omkring penge og økonomi, og her er det vigtigt, at I begge er åbne og lytter. Er du ikke i et forhold, vil du være i stand til at lave om på dette, hvis du selv ønsker det. Det er dig, der skal tage initiativet.

Sommerens bedste råd: Kast dig ud i at lære noget nyt og spændende.

 

Læs alt om stjernetegnet Tvillingen, og få ugens horoskop lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn