Astrologi podcast fisk
SPONSORERET indhold

I stjernernes tegn: Podcast med fisken Bodil Jørgensen

Hvad siger man er kendetegnende for personer født i fiskens tegn, når det gælder personlighed, kærlighed, venskab og karriere? Skuespiller Bodil Jørgensen er fisk af stjernetegn og gæst i podcastserien ”I stjernernes tegn”.

Af: Redaktionen Foto: Bo Nymann. Grafik: Alice Kaiser
23. sep. 2019 | Horoskop | ALT.dk

Da skuespiller Bodil Jørgensen boede i Aarhus og læste på skuespillerskolen i 1980’erne, var astrologi her, dér og alle vegne. Alligevel er hendes viden om den ældgamle kunst - dét at kunne læse i stjernerne - begrænset, da hun gæster ALT.dks podcastserie ”I stjernernes tegn”, som kan høres i Apple Podcasts.

Men muligheden for at blive klogere på stjernetegnet fisken og få lagt et fødselshoroskop, fik hende til at sige ja.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen: ”Jeg har en mørk side, der grunder over rigtig dybe og voldsomme ting”

– Jeg har aldrig fået lagt mit horoskop, men da jeg var ung i begyndelsen af 80’erne, der var det stort. Der var det mærkeligt ikke at få lagt sit horoskop. Særligt da jeg så kom ind i teaterbranchen, så var der rigtig mange der sagde: ”Arh, typisk fisk! Er du sikker på, at du ikke er dobbelt fisk?” Og så tænkte jeg, gad vide, hvad det er? Men det var noget med ascendanten, tror jeg, lyder det fra Bodil Jørgensen.

FIND AFSNITTET MED BODIL JØRGENSEN OG FISKEN HER

Netop forklaringen på astrologiske begreber som, hvad en ascendant er, hvilket månetegn Bodil har, eller hvad hendes ”MC” er for en størrelse, er den prisvindende skuespiller derfor spændt på at få opklaret.

– Det glæder jeg mig til, fordi det er jo sådan, at dét, at man føler sig i kontakt med noget, jo nogle gange godt kan styrke én, forklarer hun.

Bliv klogere på fisken generelt

Det er astrolog Eva Ganvig, som guider og fortæller om stjernetegnene i alle 12 afsnit af podcast-serien.

Om fisken forklarer hun, at det er det sidste stjernetegn i den astrologiske rækkefølge, og det siges om personer født i fiskens tegn, at de samler og rummer indsigter og træk fra de 11 andre tegn, hvilket giver fisken en særlig visdom. Den er gavmild og deler gerne sin viden, energi og også materielle goder med andre.

Fisken er bevægelig og meget påvirkelig for den strøm, som den svømmer i. Den er god til at indpasse sig og få det bedste ud af en situation. Men hvis en fisk er havnet i en strøm, den ikke har lyst til at være i, kan det kan være hårdt for den at skulle bryde ud og selv tage store beslutninger og skabe forandringer i sit liv.

Og de sider af en fisk vækker identifikation hos skuespilleren.

– Jeg kan næsten ikke klare det. At flytte er rigtig hårdt, jeg bryder mig virkelig ikke om det. Eller at skulle sig, at ”nu er det nok!” Ja, jeg har rigtig svært ved at sige fra. Det har også været moderne, og er det heldigvis ikke så meget længere, dét med at du skal fandeme lære at sætte grænser og sige nej, fordi jeg elsker at sige ja, og det er min styrke, understreger Bodil Jørgensen. 

Omgivelserne skal også passe på med at bede en fisk om at træffe for mange valg, forklarer astrologen – og også dette kan Bodil Jørgensen nikke genkendende til.

– Helt fra jeg var lille og fik spørgsmålet: Vil du være hjemme eller med ud til mormor? Jeg kunne simpelthen nogle gange komme til at græde over det, fordi så var det at blive hjemme ved min søster? Jeg kunne ikke finde ud af det, mindes Bodil Jørgensen.

Undervejs berøres også, hvordan en fisk er som barn, hvem fisken passer med af de andre stjernetegn, og hvilke typer job der passer godt til netop dét stjernetegn.

12 Bodil Jørgensen.jpg

Det personlige horoskop

I forbindelse med optagelserne blev Bodil Jørgensens fødselsdato, -tidspunkt og -sted sendt i anonym form til Eva Ganvig, der aldrig før nogle af udsendelserne starter kender navn eller jobtitel på de personer, der gæster programmet, før de dukker op i studiet.

Oplysningerne bliver brugt til at lægge et helt personligt fødselshoroskop for Bodil Jørgensen, som ifølge astrologien kan fortælle noget om, hvorfor hun handler og tænker, som hun gør, og hvilke styrker hun har. Det åbner også op for en langt mere personlig samtale og interview med programmets gæst. 

Den ulykke, som skuespilleren var ude for i 2014, dukker op igen, da astrolog Eva Ganvig kigger på særlige datoer i Bodil Jørgensens senere år. Men det er faktisk en særlig proces og et mørke, der dukkede op to år efter, som astrologen ser i stjernerne.

Anbefalet til dig