-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
3 x nem dip
3 forskellige dips
Ingredienser
- Bønnedip:
- 1 dåse velafdryppede økologiske
- butterbeans
- 2 fed knust hvidløg
- 1-2 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk røget spansk paprika
- 1 spsk olivenolie
- citronsaft
- 1 spsk friskhakket mynte
- salt, peber
- Rød peberdip:
- 2 flækkede, udkernede røde peberfrugter
- 1 bøtte ricotta (250 g)
- 25 g hakkede valnøddekerner
- salt, friskkværnet peber
- Hvidløgsdip:
- 3 dl Cheasy fraiche 6%
- 2 fed knust hvidløg
- salt, friskkværnet peber
- 1 dl finthakkede krydderurter
Sådan gør du:
- Bønnedip:
- Blend alle ingredienser sammen og smag til med citronsaft og krydderier efter ønske.
- 100 kcal. pr. person
- Rød peberdip:
- Grill peberfrugterne på skindsiden, til de er mørke og blistrede. Kom peberfrugterne i en plastpose, lad dem afkøle en smule og pil skindet af. Hak og rør peberfrugterne med ricotta og valnøddekerner, smag til med salt og peber og server.
- 120 kcal. pr. person.
- Hvidløgsdip:
- Rør og smag den syrnede fløde til med alle de øvrige ingredienser.
- 60 kcal. pr. person.