Åben mandellinse med appelsin

Åben mandellinse med appelsin

Servér denne friske og lækre linse med mandler og appelsin til kaffen

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: 15 min.
  • Fryse-egnet
  • (12 stk.)
  • 1 rulle tærtedej
  • Mandelfyld:
  • 100 g mandler
  • 100 g smør
  • 80 g sukker
  • 1 spsk mel
  • 2 spsk fløde eller mælk
  • 1 usprøjtet appelsin

  1. Skold mandlerne og smut huden af dem.
  2. Hak dem groft. Smelt smørret og tilsæt sukker, mel, fløde eller mælk, fintrevet appelsinskal og mandler. Fordél fyldet i 12 linseforme foret med tærtedej.
  3. Bag kagerne ca. 15 min. ved 200 grader. Vip dem ud af formene og lad dem afkøle på en rist.