-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Appelsin-is med ingefærsirup
4 personer
Ingredienser
- 4 pasteuriserede æggeblommer, svarer til
- 2 af de små bægre
- 3 spsk. sukker
- 1 dl ingefærsirup eller ahornsirup
- 2 dl appelsinsaft
- 2 tsk. reven appelsinskal af en usprøjtet appelsin
- 21/2 dl piskefløde
- Pynt:
- reven lime- eller appelsinskal
- Tilbehør:
- melon
- Pisk æggeblommerne med sukkeret, tildet er cremet og kummende. Tilsæt sirup,appelsinsaft og -skal. Pisk fløden til skum, og vend det i cremen.
- Frys isen i en fryseegnet beholder i mindst 6 timer. Har du en ismaskine, kan du fryse isen heri, så skal fløden bare røres i cremen uden at blive pisket til skum først. Ved servering pyntes isen med reven lime- eller appelsinskal.