-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
God & nem appelsinkage med appelsinsaft
Frisk, sød og dejlig saftig er denne skønne kage, der dryppes med appelsinlage, efterden er bagt. Kagen må meget gerne bages dagen før, den skal serveres, så lagen kan nå at fordele sig. Her får du opskriften på den lækre og saftige appelsinkage:
1 kage
Total:55 minutter
Arbejdstid:15 minutter
Ingredienser
- 240 g mel
- 270 g sukker
- 250 g blødt smør
- 3 æg
- 1 tsk. bagepulver
- revet skal af 1 usprøjtet appelsin
- Lage:
- 2 dl appelsinsaft
- 2-3 spsk. sukker
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne til dejen op i dejskålen, og rør dejen igennem ca. 3 min. med håndmikseren.
- Beklæd en bradepande (ca. 20 x 30 cm) med bagepapir, og skrab dejen over i den. Glat overfladen, og bag kagen ca. 40 min. ved 200 gr.
- Kog appelsinsaften op med sukker, mens kagen bager. Tjek, om kagen er gennembagt, tag den ud af ovnen, og hæld appelsinlagen over, så lagen bliver nogenlunde ligeligt fordelt over kagen.
- Lad kagen køle af i bagepapiret, og vent gerne til næste dag med at skære af den.