-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Bagt æblekage med hasselnødder
(6 personer)
Ingredienser
- 1 kg syrlige æbler, f.eks. belle de boskoop
- ½ dl vand
- 75 g sukker
- 100 g hakkede, smuttede mandler
- 75 g makronrasp eller knuste makroner
- 4 spsk. sukker
- 1 dl piskefløde
- 30 g smør
- Tilbehør:
- flødeskum
- Skræl æblerne, og skær dem i både. Kog dem 10-15 min. med vand og sukker.
- Smør en ovnfast form. Du kan også bruge 6 små ramakinskåle. Kom halvdelen af æblemosen i formen. Drys halvdelen af raspen og mandlerne ovenpå. Fordel resten af mosen over, og kom endnu et lag rasp og mandler over. Drys med sukker, og hæld fløden over. Fordel smørret i små klatter på kagen.
- Stil æblekagen i ovnen ved 200 gr. ca. 40 min. på nederst ovnribbe.
- Server kagen lun med flødeskum til.