-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Bagte rødbeder med rygeostdressing
Bagte rodfrugter smager fantastisk. De smager næsten som slik, fordi de bliver søde af at blive bagt. Her får du opskriften på bagte rødbeder med hasselnødder og rydeostdressing fra Meyers Madhus.
Bagte rødbeder med rygeostdressing til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 500 g rødbeder
- 100 g hasselnøddekerner
- 4 skiver groft brød
- 2 tsk koldpresset rapsolie
- 2 tsk æblecidereddike
- 2 spsk honning
- salt og peber
- Dressing
- 2 spsk rygeost 45%
- 8 spsk letmælk
- salt og peber
- 1 lille bundt kørvel.
Sådan gør du
- 1. Tænd ovnen på 150 grader
- 2. Skræl rødbederne og skær dem i terninger à ca. 1 cm eller lad dem være hele, hvis de er små. Hak hasselnødderne groft, og skær brødet i grove terninger. Vend rødbeder, nødder og brødterninger i rapsolie, eddike, honning, salt og peber. Fordel det hele på en bageplade og bag ved 150 grader i 20 min.
- 3. Rør rygeost og mælk sammen. Smag dressingen til med salt og peber og dryp den over rødbederne, når de er bagte.
- 4. Skyl og tør kørvelen, og nip de groveste stilke af. Hak resten, drys den hakkede kørvel over retten.
- 5. Servér den alene som en salat eller som tilbehør til en kold rest kød eller fisk.