-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Bedstes appelsinfromage
Og ikke bare en hvilken som helst bedste...næ, det er John Prices egen bedste og hendes helt egen opskrift på appelsinfromage.
Appelsinfromage til 4 personer
Total:2 timer 30 minutter
Ingredienser
- Bedstes appelsinfromage
- Arbejdstid: 30 min.
- Stivnetid: 2 timer
- Ikke fryse-egnet
- 6 mellemstore appelsiner
- 200 g sukker
- 2 dl vand
- 5 blade husblas
- 1⁄2 liter piskefløde
- + lidt ekstra til pynt
- Ikke fryseegnet
Sådan laver du bedstes appelsinfromage
- 1. Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand. Skær skrællen tyndt af de 3 appelsiner og skær den i strimler. Kog sukker og vand sammen og kom skallerne heri. Lad dem koge i 5 min. Tag dem op med en hulske.
- 2. Knug husblassen fri for vand og kom den i den koghede sukkerlage. Tag det fra varmen. Pres saften af alle appelsinerne. Hæld husblasvæden i saften.
- 3. Pisk fløden til skum. Når blandingen er svalet og så småt begynder at tykne, vendes lidt af appelsinsaften i flødeskummet. Tilsæt derefter den afkølede saft (med husblas) i flødeskummet lidt ad gangen.
- 4. Fordel i portionsglas eller i en skål. Pynt med de strimlede skaller samt lidt flødeskum før servering.