Blommesuppe med hvid chokoskum

Blommesuppe med hvid chokoskum

4 pers.

Ingredienser

  • 1 kg blommer
  • 1 l vand
  • 200 g sukker
  • 1 spsk. majsstivelse
  • 1/2 dl koldt vand
  • Hvid chokoladeskum:
  • 100 g hvid chokolade
  • 2 dl piskefløde

  1. Kog blommerne i vandet ica. 20 min. Pres dem gennemen sigte, så sten og skind sigtesfra. Varm massen op igen,og smag til med sukker. Udrørmajsstivelsen i vandet, og rørdet i. Kog kort igennem. Afkølsuppen, og stil den i køleskabetet par timer.
  2. Smelt chokoladen i mikroovneller over vandbad. Piskfløden til skum. Rør først lidtflødeskum i chokoladen. Rørher efter chokoladen i flødeskummet. Server suppen med chokoflødeskummet til.