-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Bønnepasta med spinat
Klassisk! Brug en god pasta, eller prøv denne skønne sojabønnepasta fra À la eco, som fås blandt andet i helsekosten og i Irma. Den smager virkelig godt og ganske tæt på rigtig pasta.
2
Ingredienser
- 400 g spinat
- 4 fed hvidløg
- 200 g spagetti, gerne fra À la eco
- salt
- olivenolie
- salt og peber
- revet parmesan
Sådan laver du bønnepasta med spinat
- Skyl spinaten grundigt og gerne flere gange. Kassér de groveste stilke, hvis nødvendigt. Skær hvidløgene i tynde skiver. Kog pastaen i kogende, saltet vand, til den er al dente. Rist hvidløg i olivenolie på en stor, varm pande. De må gerne tage lidt farve. Kom spinaten på panden, og lad den akkurat falde sammen. Vend pastaen i, og smag til med salt og peber. Servér straks med rigeligt parmesan og gerne salat til.
- TIP
- Hvis du vil have en cremet version, kan du give den lidt ricotta.