-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Brød med kerner og appelsin
Brødet er godt som morgenmadsbrød, også ristet, når det har en dag eller to på bagen.
1 brød
Ingredienser
- Fordej:
- 10 g gær
- 1 dl vand
- 1 dl yoghurt
- 100 g hvedemel
- Dej:
- 2 1/2 dl vand
- 2 1/2 dl knækkede hvedekerner
- 1 tsk. reven appelsinskal af
- en usprøjtet appelsin
- 1 tsk. salt
- 1 spsk. olie
- ca. 300 g hvedemel
- Rør ingredienserne til fordejen sammen i en skål. Kom plastfolie over, og prik nogle huller i den, så der kan komme en smule luft til. Lad det stå natten over på køkkenbordet.
- Kog hvedekernerne op i vandet 1 min. Lad det køle af, til det er lunkent. Kom kerneblandingen i skålen til fordejen. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen sammen. Lad den hæve tildækket i ca. 2 timer ved køkkentemperatur.
- Slå dejen ned, form et aflangt brød, og lad det efterhæve i ca. 20 min. Snit dejen med en kniv, pensl med vand, og bag brødet ca. 40 min. ved 200 gr. på nederste ovnribbe.