-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Brune kager med ingefær
Denne dej kan både skæres og stikkes ud. De skårne brunkager kan bages meget tynde og fine, de udstukne bliver lidt mere robuste.
ca. 150 stks. skårne kager
Ingredienser
- 100 g sirup
- 125 g smør
- 100 g lyst muscovadosukker
- 1 tsk. potaske opløst i 1 spsk. vand
- 1 tsk. kanel
- ½ tsk. nelliker
- 1 tsk. ingefær
- 25 g finthakket sukat
- 25 g finthakket pomeransskal
- 75 g mandler
- 250 g mel
- Kog sirup, smør og sukker op, og rør til sukkeret er opløst. Tag gryden fra varmen, og køl massen lidt af. Tilsæt vand med potaske, og rør godt. Tilsæt krydderierne, sukat, pomeransskal og mandler og derefter mel. Ælt dejen godt igennem.
- Form dejen til stænger, og stil den koldt i nogle timer. Skær den i ganske tynde skiver, der lægges på pladen og bages ved 175 gr. i 6-8 min.