-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Champignonsuppe med bruschetta
Det tager ikke mange minutter at lave denne fine suppe, der serveres med bruschetta.
1 person
Ingredienser
- 1 skalotteløg,
- 1 bk. rensede og skivede champignoner (200 g),
- lidt olie til stegning,
- 1 tsk. karry (vælg din yndlingstype),
- 1 lille stykke lime- eller citronskal,
- 2 dl vand,
- 2 dl fløde,
- 1 spsk. maizena,
- 1 forårsløg,
- skiver af flute efter appetit,
- 1 kryddertomat
- og evt. 1 fed hvidløg.
- Hak det pillede løg, og svits det hurtigt i lidt fedtstof sammen med karry og champignoner.
- Tilsæt vand og lime- eller citronskal, og lad suppen koge et par minutter.
- Rør fløde og maizena sammen, og hæld det i suppen sammen med renset og snittet forårsløg.
- Smag til med salt og peber, og kasser citrusskallen.
- Rist brødskiverne, og gnid dem evt. med hvidløg, og dæk med en halveret, grofthakket tomat.