-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Hjemmebagt citronmåne
Citronmånen har desværre et blakket ry. Men denne hjemmebagte udgave kan påingen måde sammenlignes med den langtidsholdbare version fra tanken eller supermarkedet.
Citronmåne til 10 personer
Ingredienser
- Citronmåne
- 200 g blødt smør
- 200 g sukker
- saften af 1 citron
- 2 tsk. revet skal af 1 usprøjtet citron
- 4 æg
- 200 g hvedemel
- ½ dl mælk
- 2 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. bagepulver
- Pynt:
- 4 dl flormelis
- 4 spsk. past. æggehvide
- gul levnedsmiddelfarve
Sådan laver du citronmåne
- Rør smørret med sukker. Kom citronsaft og skal i.
- Tilsæt æggene et ad gangen. Vend hvedemelet i sammen med mælk, vaniljesukker og bagepulver.
- Fordel dejen i en springform (22 centimeter i diameter) foret med bagepapir. Bag kagen cirka 1 time ved 175 grader på nederste ovnribbe. Stik en gaffel eller lignende i kagen. Hvis der hænger ubagt dej på, skal kagen bage lidt længere.
- Pisk flormelis og æggehvider sammen til en luftig glasur, og farv den derefter gul med levnedsmiddelfarve. Fordel glasuren over kagen, og lad den stivne.