Citronsuppe med asparges og kylling

Citronsuppe med asparges og kylling

4 personer

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 spsk. olie
  • 1 1/4 l hønsebouillon
  • 500 g kyllingebrystfilet
  • 500 g grønne asparges
  • 2 dl fløde 9 %
  • 2 tsk. majsstivelse
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. reven skal af en usprøjtet citron
  • salt, peber
  • Tilbehør: brød

  1. Hak løget, og svits det i olien i en gryde. Kom bouillonen i, og kog op. Skær kyllingekødet i tern, og kom dem i suppen. Kog dem med i 5 min.
  2. Skær den træede ende af aspargesene. Skær dem i 2-3 cm stykker, og kom dem i suppen. Kog yderligere i 2 min. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kog kort igennem, og smag til med citronsaft, citronskal, salt og peber.