Citronsuppe med asparges og kylling
4 personer
Ingredienser
- 1 løg
- 1 spsk. olie
- 1 1/4 l hønsebouillon
- 500 g kyllingebrystfilet
- 500 g grønne asparges
- 2 dl fløde 9 %
- 2 tsk. majsstivelse
- 2 spsk. citronsaft
- 1 tsk. reven skal af en usprøjtet citron
- salt, peber
- Tilbehør: brød
- Hak løget, og svits det i olien i en gryde. Kom bouillonen i, og kog op. Skær kyllingekødet i tern, og kom dem i suppen. Kog dem med i 5 min.
- Skær den træede ende af aspargesene. Skær dem i 2-3 cm stykker, og kom dem i suppen. Kog yderligere i 2 min. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kog kort igennem, og smag til med citronsaft, citronskal, salt og peber.