-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Couscous med tomat og kylling
Kom rå blomkål i din blender og lav den fineste grønsagscouscous. Server med ovnbagte tomater og kylling, og du har et måltid med masser af proteiner for få kalorier.
4
Ingredienser
- Ovnbagte tomater:
- 4 tomater
- 1 tsk olivenolie
- salt og peber
- 1 lille spsk friske timianblade
- Blomkålscouscous:
- 400 g blomkål
- 3 stilke bladselleri
- 1 agurk
- 1 avokado
- 1 rødløg
- 3 spsk frisk citronsaft
- 1 bundt dild
- salt og peber
- 4 kyllingefileter
- Tilbehør: 4 skiver fuldkornsbrød, 200 g
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 150 grader. Halvér tomaterne og læg dem i et ovnfast fad med skærefladen opad. Pensl tomaterne med olie og krydr med salt og peber. Drys timianblade over og bag tomaterne i ca. 45 min.
- Del blomkålen i buketter og kom dem i en blender. Blend til en couscous-lignende konsistens.
- Skær agurk i skiver og snit bladselleri. Skær avokado i både. Pil løget og skær i tynde både. Hak dilden.
- Vend blomkålscouscous med citronsaft, grønsager, løg og dild. Smag salaten til med salt og peber.
- Grill kyllingefileterne på en grillpande i ca. 7 min på hver side. Krydr med salt og peber.
- Server kyllingen med blomkålscouscous, bagte tomater og groft brød.