-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Dampet fisk med grønne asparges og hollandaise
Saftige fiskefileter og ægte hollandaise er en luksusret, som ikke tager lang tid at tilberede. Top retten med pillede rejer – måske endda fjordrejer, som er i sæson netop nu.
4 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- 600 g fileter af rødtunge, rødspætte eller skærising
- salt og peber
- 1 bundt frisk dild
- 15 g smør
- 1 skalotteløg
- 2 dl hvidvin
- 250 g grønne asparges
- evt. 150 g pillede rejer
Hollandaise:
- 200 g smør
- 4 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
- 4 spsk. hvidvin (eller citronsaft)
Tilbehør:
- kogte kartofler
Sådan gør du:
- Krydr fiskefileterne med salt og peber, og læg dem med den flåede side opad. Drys med små, skyllede dildduske, og rul fileterne sammen fra hale mod hoved.
- Læg fiskerullerne med samlingerne nedad i en sauterpande smurt med smør. Drys finthakket skalotteløg omkring, og hæld vinen ved.
- Damp ganske stille under låg i ca. 8 min. Tag panden af varmen, og lad fisken trække under låg i 8 min.
- Knæk de træede ender af de grønne asparges, del dem evt. i halve, og damp dem i velsaltet vand i 3-4 min.
- Hollandaise: Smelt smørret og fjern skum. Pisk æggeblommerne sammen med 4 spsk. hvidvin eller citronsaft, og pisk det over svag varme eller et varmt vandbad, til det tykner.
- Pisk smørret i lidt ad gangen, til det bliver en cremet sovs. Smag til med salt og peber og evt. lidt mere vin eller citronsaft.
- Afdryp fiskerullerne, og anret dem på 4 varme tallerkner. Hæld lidt sovs over fisken, og læg asparges og evt. rejer ved. Servér resten af sovsen i en skål, og giv friskkogte kartofler med dild til.