-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Eftermiddags-energi-grød
Eftermiddags-energi-grød kan også spises om morgenen eller aftenen...

Eftermiddags-energi-grød
(1 person)
1 spsk. speltflager
1 spsk. havreflager
1 spsk. boghvedekerner
1 kardemommekapsel
ca. 2 dl vand
0,5 dl skyr
et nip salt
Annonse
1 tsk. ahornsirup
Topping:
4-5 valnødder
lidt frugt, f.eks. fersken eller banan
1 tsk. hørfrøolie
evt. med hybenpulver
1. Kom flager, kerner, kardemomme, vand, skyr og salt i en tykbundet gryde. Lad grøden koge op, mens du rører rundt. Når grøden bobler, tilsættes sirup.
2. Sluk for blusset, læg låg på, og lad grøden trække 5 minutter. Server med nødder, frugt og olie som topping, og drys evt. med lidt hybenpulver.
TIP
Du kan også drysse friske bær over grøden i stedet for fersken eller banan.
Annonse
► SE OGSÅ: Quinoagrød med frugt
► SE OGSÅ: Supersund grød
► SE OGSÅ: Grød med frugt & nødder