-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Fastelavnsboller af briochedej
Bollerne er bagt af en forenklet briochedej, og de er både nemme og lækre.
12-14 stk.
Fastelavnsboller
- Dej:
- 25 g gær
- 3 spsk. lunkent vand
- 200 g smør
- 3 æg
- ca. 350 g mel.
- 1 sammenpisket æg til pensling
- Fyld:
- ca. 1 spsk. syltetøj, kagecreme, kogte æbletern (se nedenfor) eller marci-panfyld (som i boller med marcipanfyld) pr. bolle
- Pynt:
- glasur
- Opløs gæren i vandet. Saml alle ingredienserne til dejen i dejskålen, og ælt dejen sammen med håndmikseren. Lad den hæve ca. 45 min.
- Drys lidt mel ud på bordet, vend dejen ud, og sigt også lidt mel over dejen. Klap den til 2 cm's tykkelse, og glat forsigtigt med kagerullen. Stik dejen ud i cirkler (8 cm i diam.), og læg dem på pladen. Ælt resten af dejen ganske let sammen, og klap den ud, og lav resten af bollerne. Læg dem på bagepladen, dæk med en omvendt brade-pande, og lad dem hæve en halv times tid et lunt sted.
- Tryk en fordybning i midten af hver af bollerne, og læg lidt fyld i fordybningen. Lad bollerne efterhæve ca. 15 min., pensl med æg, og bag bollerne ved 250 gr. i ca. 10 min.
- Pynt evt. med en stribe farvet glasur eller nemmere: smeltet chokolade.