-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Kanelsnegle
Man bliver aldrig træt af en klassisk kanelsnegl, der er et sikkert hit hos både små og store.
Ca. 12 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: ca. 45 min.
- Bagetid: 20-30 min.
- 100 g smør
- 3½ dl mælk
- 50 g gær
- 1 æg
- 1½ dl sukker
- ½ tsk. bagepulver
- 1 tsk. kardemomme
- ½ tsk. salt
- ca. 650 g hvedemel
- Fyld:
- 3 spsk. smør
- 2 spsk. sukker
- 1 tsk. kanel
- Pynt:
- 1 æg
- perlesukker
- Smelt smør, tilsæt mælk, og varm op til 37 grader. Rør gæren ud heri. Hæld blandingen i en stor skål.
- Tilsæt sammenpisket æg, sukker, bagepulver, kardemomme, salt og det meste af melet. Ælt sammen til en glat og smidig dej, og tilsæt evt. resten af melet.
- Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 min.
- Ælt dejen sammen, og rul den ud til en firkant på ca. 80x 15 cm.
- Fordél blødt smør, sukker og kanel på dejen. Rul den sammen som en roulade, og skær den i ca. 12 tykke skiver. Læg evt. skiverne i papirforme, eller sæt dem direkte på en bageplade med bagepapir. Lad sneglene efterhæve tildækket i ca. 30 min. Pensl dem med sammenpisket æg, og drys med perlesukker.
- Bag sneglene ved 200 grader i 20-30 min. Lad dem afkøle på en bagerist.